21.10

Central Show. Helt Underbart♥

22.35

Det är två dagar kvar till showen. Jag kommer dö.
(ifall ni ville veta)

Fredag

Idag har jag haft damp. Typ hela dagen, haha.

Lulzim måla på mitt armband, men röd vattenfärg! Hur kan man göra nåt sånt, seriöst!?
Nu är det bara två dagar kvar till showen, och jag kan knappt bärga mig! Så jäkla kul det ska bli! Nu måste jag äta nåt, har inte ätit sen "köttfärslimpan" i skolan.♥

Torsdag

HejsanHoppsan! Idag när jag gick hem så var jag otroligt förvirrad. Jag kommer inte berätta varför(ingen vet) men det är himla jobbigt! haha. Sen när jag kommit hem så hjälpte jag pappa lite i källaren, sen plocka jag ihop på mitt rum.
Ska snart börja sortera mina noter. Eller så ska jag försöka hitta nåt att ha på mig på showen. Får se vad det blir..haha.

I can not even look at you.

EMMA!

Jag fick just damp. Får inte tag på Emma(inte för att jag ringt eller så men ändå) och jag måste få tag på henne. Så logga in på msn. Nu.

Jag kände att det var längesen jag bloggade "normalt" men har inte orkat. Och jag tror inte att jag kommer göra det nu heller. Fast det blir säkert så ändå, eftersom jag alltid tror att jag har jättemke att göra, så börjar jag och helt plötsligt är jag klar, haha. Typiskt mig. Nu ska jag smsa Emma om mina stora problem.

Och juste, 4 dagar kvar till showen, kan knappt sitta still!♥

16.35

I've noticed that being with you, I smile more often, I anger a little less quickly, the sun shines a little brighter, and life is so much sweeter. For being with you takes me to a different place: a place called love.♥

Extern

Jag vill ha en extern hårddisk. Nu. Ge mig? (A) nejdå, haha.

Photoshop


Adobe Photoshop CS3 ♥

tack

Jag önskar att jag kunde skriva, precis som jag känner. Önskar att jag kunde forma orden lätt och rätt så det lät bra. Men jag har aldrig varit bra på det.
Men jag vill säga tack till alla som finns hos mig, som får mig att vilja leva. Listan på alla skulle kunna göras lång, och jag hoppas att ni vet vilka ni är. Tack


Och nu ska jag inte babbla på mer, för jag kan somsagt inte skriva.

FredrikFredrik :)

Jag har fortfarande världens huvudvärk. Inte trevligt.

utmattad

Idag på idrotten så blev jag totalt utmattad. Jag skakade, kunde inte andas, mådde illa och såg ingenting. Inte särskilt trevligt, så jag gick hem. Nu har jag låge några timmar, och det känns lite bättre.

Känns tråkigt att missa ännu mer i skolan nu när jag varit sjuk men det är som det är. Nu ska jag äta.

Glamoruos Indie Rock and Roll

the killers

Love

Have you ever been in love? Horrible isn't it? It makes you so vulnerable.
It opens your chest and it opens up your heart and it means that someone can get inside you and mess you up. You build up all these defenses, you build up a whole suit of armor, so that nothing can hurt you, then one stupid person, no different from any other stupid person, wanders into your stupid life..

You give them a piece of you.
They didn't ask for it. They did something dumb one day, like kiss you or smile at you, and then your life isn't your own anymore.

Love takes hostages. It gets inside you.
It eats you out and leaves you crying in the darkness, so simple a phrase like 'maybe we should be just friends' turns into a glass splinter working its way into your heart. It hurts. Not just in the imagination. Not just in the mind.

It's a soul-hurt, a real gets-inside-you-and-rips-you-apart pain.
I Hate Love.♥


All these things that I've done


Jag tycker fortfarande att denna låten är sjukt bra, fastän jag borde vara trött på den.♥

18.48

Ejert är död! x)
(Olivias dammråtta)

river flows in you
Söndag

Idag är det söndag. Och jag har inte skola imorgon. Ska bli väldigt skönt med en kort vecka nästa vecka, det behöver jag. Och på fredag så har jag sovmorgon och bara 4 lektioner, nästan så man får lust att skriva Chill, haha.

Idag är det en vecka kvar till showen. Jag kommer seriöst att dö! Fast om jag inte spelar låten som kommer jag dö ännu mer, för då kommer Niklas(och hela styrelsen) mörda mig x)

Nä, nu ska jag fortsätta mitt städande!
Rock on♥

.

I want you. Always.♥

21.53

Nu är jag seriöst överdrivet trött. Jag har inte varit vaken såhär länge på hela veckan. somnat halv tio typ, haha.
Pratar med Melinda på msn och funderar på att lägga mig, men jag orkar inte resa mig...

fredag

Det där lilla, som du gör, får mig att tappa fattningen.

freeeeeeedag!  Härligt. Skoldagen var inte så hemsk, det jobbiga vägdes upp av det bra, kan man säga.

Nu har jag ätit glass och ska lära mig att lyssnar på Kent, eftersom dom har typ 835 album, haha. Sen kanske jag städar lite också, om jag orkar...

Have a nice weekend!

Emma

Så här blev mitt namn med:

Fingarna:Emma
Tån:emma
Handleden: emma
Näsan:emmas
Pannan:4rmde
Penna:emma
Örat
:wej n jn


Bara för att jag kan skriva Emma med Tårna och handleden :D

18.45

Jag måste sluta hoppas. Sluta tro. Jag kan inte sluta tänka på dig. Men jag måste verkligen. Nu. Sluta hoppas, sluta tro.
Så kanske allt känns bättre.

Jag skulle aldrig klara mig utan dig

Paramore

Det här vill man ju inte alls på då. JAG VILL JAG VILL JAG VILL!!!

16.09

jag blir såhääääääääääääääääääääääääääääääääääääär*visar med armarna* glad så fort jag tänker på det. ♥♥

Blandade känslor

Jag är så underbart glad. och grymt arg.

Jag är glad för att jag och Emma kom med, och mitt eget och The Climb(och lite andra saker som jag inte behöver ta upp här x) ).

Jag är Arg för att jag och Sofie inte kom med för att vi sjöng för tyst. Dum styrelse!

Jag är äntligen klar med matten nu, och jag är så nöjd så jag ska fira med glass, eller nåt annat C: Skulle vilja gå ut ett tag, men jag vet inte om jag orkar, mina skor är så jobbiga att gå i.. haha.♥

17.24

(Varning för lång och helt ointressant text!)

Idag var det auditions, och gud vad skönt att det är över! På River flows in you så gjorde jag bort mig totalt och stanna mitt i låten, men tydligen så hade det låtit bra ändå. Jag försökte stryka senare, eftersom jag säkert kommer göra samma sak på showen, men Niklas vägra och sa att om jag inte vill spela så ska han tejpa fast mig på en stol och bära upp mig på scenen så jag spelar, så jag antar att jag måste spela, haha.

All these things that I've done gick skitbra. Jag blir helt speedad av den låten, haha. The Climb gick också bra, men fråg mig inte vad jag gjorde, fel vart det iallafall.

Igår på repen hade vi askul!
Ingen kom, för folk trodde inte att det var rep, så jag, Lisa, Daniel och Rasmus jamma i tre timmar!  Sommartider var bäst. Jag och Daniel vill köra den på showen C: Och Rasmus(en annan rasmus) gjorde slut på batteriet i min iPod, haha.
Och Lisa kan inte säga G och K. Jag mobbar henne lite för det. :)
Jag längtar asmkt till showen nu, och det är bara två veckor kvar!!!! :D


Nu känns det som att jag inte har så mkt mer att berätta. Nu blir det Mat, dusch och Matte!

Rep

Jag måste egentligen göra matte. Och så är jag så himla trött just nu. "Repen" idag var bäst. Jag orkar inte blogga nu, så det gör jag imorrn istället.

Och då är alla auditions över också, ljuuuuuuva tanke C:

TTT

Idag har jag och Emma lekt med designen på TheTwilightThing. Det  var kul, haha. Förutom att Emma har gjort nåt jättekul med min webbläsare så allt på Blogg Esse är överdrivet stort, haha.

Jag är iallafall väldigt trött, och har jätteont i ögonen typ, så jag ska lägga mig tidigt ikväll. C:

Fotat


en söt liten Collin.

Gud vad jag är trött. Emma var ju här igår, och vi häll igång till halv två ungefär, och jag var ganska överdrivet "pigg". Snarare övertrött men skitsamma, och doktorn sa till mig att när jag blivit frisk så skulle jag ta det lite lugnt.. det gjorde inte jag igår. Så nu har jag världens huvudvärk, haha.

Iallafall, så fotade jag och Emma hela kvällen. Hon lämna kvar hennes kamera här, så jag funderar på att när jag ska lämna tillbaka den så får hon tillbaka mitt Kitobjektiv, så har jag kvar henner 50mm. Det är ju kul, att ha två kitobjektiv liksom C: Nejdå, men jag har fotat lite med det nu på morgonen, det är kul!
Nu tror jag att jag måste gå och lägga mig lite, men vi hörs! :)

Och bilderna som vi fotade igår kanske ni får se, om vi har lust,haha.

14.28

Alla bara spelar sitt spel, den som följer regler gör fel.♥

Stan

HejsanHoppsan. Har nu varit på stan, och mer vill jag inte säga om det eftersom Emma antagligen kommer läsa det här,haha. Sen när jag kom hem så åt jag lite och här sitter jag nu. Jag tog en omväg hem från stan förut, för det var ås himla skönt väder att jag inte ville gå hem direkt, plus att jag är så trött på vägen från stan och hem. Så jag gick typ.. runt om man kan säga så, haha.

Ikväll kommer Emma hit. Vi ska fota, det ska bli jättekul genom att jag suttit inne alldeles ensam i nästan två veckor, haha. Men nu tror jag att jag ska ta mig lite te och kolla på DH♥

förlåt, men ibland tröttnar man. </3

nu

Nu bytte jag. Jag är nog lite sjuk i huvet, men det är ju braaaaaa! haha.

Ny


Bilden är ful, jag ville vara visa min nya stämpel ^^

This piece of poetry is meant to do harm.Öhm, jag måste sluta lyssna på Chess-låtarna nu, innan jag måste se filmen...haha.

15.37

Ska jag våga ta farväl? ♥

Chess

Ehhe, jag är ju löjligt förtjust i musikallåtar, haha.

Nu lyssnar jag på Chess, "Lämna inga dörrar på glänt" har alltid varit en av mina favoritlåtar. På svenska då såklart ^^♥

Helen Sjöholm – Lämna inga dörrar på glänt för er som lyssnar med Spotify :)

Melodifestivalen 2010

Och juste, vem vill ni ska vinna imorrn? :)

This is my life, my friend.

Mina halstabletter är slut. INTE BRA. Måste gå och köpa mer, om jag orkar.
Imorrn så kommer Emma hit. Vi ska kolla på melodifestivalen och fota, fast först måste jag köpa en födelsedagspresent till henne. Ska göra det imorrn tänkte jag, fast jag har absolut iiiiingen aning vad jag ska köpa, haha.

Jag har varit hemma hela dagen idag också. Läst fysik, gjort matteläxan och lite mer matte, tsm med gammal musik :) Man glömmer lätt bort hur bra låtar är, bara för att man tröttnar på dom ett tag. Därför så sparar jag alla låtar i en egen spellisa på spotify . Ganska praktiskt faktiskt. C:

Nu ska jag ner och göra te, och sen får jag väl gå och köpa halstabletter! haha.

Övertrött

Visste ni att jag är övertrött? Nej, det visste ni antagligen inte, men Emma vet det. För bu har jag börjat prata om väldigt konstiga saker.

Och juste, det är fysiskt omöjligt att lyssna på 400 låtar på ett dygn. :D

inte

Äuhm. Jag är INTE frisk än. Jag gick två kvarter, och är hur trött som helst. Ska lägga mig ett tag nu.♥

Ut

Sitter på mitt rum och försöker uppbåda kraft för att ta mig ut på en promenad och få lite frisk luft. Jag har inte varit ute sen i Tisdags. Men jag orkar verkligen inte. Huvudvärken vägrar ge med sig också. Idag har jag låge hela dagen, läste ut Eclipse förut, och kunde inte ens vänta 5 minuter innan jag började på Breaking Dawn, haha.

Nu ska jag ändå försöka ta mig ut ett tag.♥

känslor

Jag har försökt att kväva mina känslor, men det är svårt.

Jag är beroende av att få se dig. Bara att få kolla på dig. Det räcker att se en skymt av dig och jag börjar skaka. Två veckor är alldeles för länge. En hel vecka utan kontakt. Jag klarar det inte. Du har blivit som mitt syre. Man borde inte få bli så beroende av nån man knappt känner. Men nu är jag det, and that's life. Jag tror jag älskar dig.♥

Arg

Arg är jag.
Så jag skakar.

18.35
Ramlande kusin, söt kusin och självständig hund. Bilder från förra lördagen.♥

Tröttful bild men snart är alla mina bilder slut, haha.

Jag vill verkligen inte vara sjuk mer nu. Det är så trist. Fast idag så provade jag att va uppe lite mer än vad jag varit förut. Inte smart, nu håller jag på att dö, men jag måste göra lite matte, så jag får stå ut. haha.♥

19/11-09SAKNA! ♥

6

Det är 6 dagar kvar till Audition. Jag kommer seriöst att dö. Bigtime. Goodbye world. Eller nåt.

En vecka

Jag va hos doktorn idag. Jag hade bara en "vanlig" förkylning, men skulle helst stänga in mig tills jag blev helt frisk. Alltså så kommer jag antagligen va hemma hela veckan. Suck. Ska snart till skolan och hämta alla mina böcker. Kul att missa en hel vecka i skolan då -.- Jag kommer dö.

Iallafall så kommer jag få tillbaka min dator ikväll :D Grafikkortet hade kommit så han skulle bara installera någa saker innan. Jag har saknat min dator, och alla mina bilder! haha.
Nu måste jag vila mig, helt slut efter att ha varit hos doktorn.♥

Sigma


ehhe, jag lekte med mitt nya objektiv. Det var kul C: haha. Och nu har jag gjort en ny stämpel också. Fast den är ful. Jag ska göra en finare, när jag orkar.

Sthlm

GE.MIG.JUNI.NU!!! Jag vill se Eclipse. I Stockholm. Med Emma.


Emmett Cullen

Jag är kär. I Emmett Cullen. Och Rosalie Hale kan dö! Eller nåt. Skicka henne till Volturi eller nåt annat kul. Som att klistra fast en spegel på botten av en pool, för så dränker man en blondin ;)


behöver jag nämna att jag läser Eclipse och att den är bäst?♥

LE!


Den här bilden är egentligen ganska dåligt tagen, men jag måste bara få berätta historien bakom. Jag har stått ett tag och sagt " leeeeeeeee!:D:D" inget leénde "LEEEEE lite då!:D:D" fortfarande inget "LE!:@(nästan morrar)" Amanda brister ut i gapskratt. Haha, det var kul. Jag mår fortfarande dåligt. Inte kul. Nu ska jag kolla på desperate housewives♥

orättvist

Livet är orättvist. Så jävla orättvist. Men det är nåt man får leva med, för livet suger. Och vi har faktiskt sån tur att vi dör sen också.

Till skillnad från Jacob Black. haha.

Halv elva

Jag är faktiskt ganska nöjd med bilduppdaterandet de två senaste dagarna. Fyra igår och en idag! Och klockan är ju fatkist bara halv elva så jag kan nästan lova att det kommer fler. Appropå att klockan snart är halv elva så går snart min klass och äter. Måndagslunchen är min favoritlunch, så jag är väldigt avundsjuk på dem. Haha. Nu ska jag också äta lite, fast frukost C:

Hosta

Hemma idag. Men jag mår faktiskt bättre. Även fast jag inte kunde sova igårkväll, och när jag väl somnade så vaknade jag 93856983745 gånger p.g.a min hosta. Nu ska jag fortsätta läsa Eclipse. För det är världens bästa bok. Eller inte bättre än Breaking Dawn. Men iallafall.

Imagine

hihi, tack Emma! Jag är jättenöjd med designen! Jag är fortfarande sjuk och ska vara hemma från skolan. Jag vill se Oscarsgalan men jag kommer aldrig orka. Jaja, nu vill jag ha te♥


Designbyte!

Hejsan! Nu har jag varit här och ändrat designen, får hoppas att Emma gillar den bara ;) Ser ni den inte? Tryck F5! Puss och kram alla Emmas bloggreaders!:D
/Emma

Deep into the darkness where I'll hide

Min förkylning får väääldigt gärna försvinna nu. Det är en vecka kvar till Audition och det sista jag behöver är att vara sjuk, haha. Jag börjar bli mäkta nervös nu faktiskt...haha. Nu ska jag ner och ta mig en kopp te och kolla på tv.♥

fortfarande

jag är fortfarande lika sjuk. Jävla förkylning.

GranFrost12.34

Monsters-Hurricane bells

Trist

Trist att vara sjuk. Har inte ens nåt att skriva längre.

bytt

Jag bytte. Den andra ar så rörig så.. Fast jag är fortfarande inte nöjd. Känns så konstigt. Men nu får det va såhär ett tag:)

morotsnäsa

en hushållspappersrulle+tre paket näsdukar=morotsnäsa.

seriöst, min näsa är rödare än en morot, och jag överdriver inte. Det gör superont, har smörjt den med nån smörja nu men jag måste ju snyta mig hela tiden igen, så då försvinner den ju, haha. Sjukan får väääääldigt gärna försvinna nu. Vore skönt.

Nu tror jag att jag ska kolla på DH! :D

there's a possibility I wouldnt know.

NEW MOON ÄR SÅ JÄVLA BRA!!!!

jag hade verkligen glömt bort hur bra den är! helt underbar ju! Jag ryser heeeeeeela filmen. Och hela filmen är ju bra också. Förra gången så tyckte jag att den var halvbra och att det var lite rörigt. Det tyckte jag VERKLIGEN inte nu. Den var bäst! Nu ska jag göra te.♥

possibility-Lykke li

New moon

My hals is killing me! gör så satans ont. Nu ska jag snart kolla på New moon, det ska bli väldigt kul att få se den, jag har ju bara sett den 1 gång, för tre månader sen! Sen så kommer antagligen min andra dator hem sen också :D Då kommer det bilder!

tröttnat

Okej, jag har redan tröttnat på headern. Den blev så rörig. Jag skyller på att det var min första,haha. Men jag gjorde en annan igår, så jag kanske byter, antagligen kommer jag byta eftersom jag har satans tråkigt heeeeeeela tiden! Mår ännu sämre idag än igår, men nu har jag smörjt på mig Vicks och toge en treo, och hoppas på att det ska bli bättre. Vicks är nu mer min bästa vän btw!

Det känns som det här inlägget blev väldigt.... rörigt. haha.
Nu ska jag gå ner och försöka få i mig lite frukost.♥

Nös

nu nös jag och lyckades bita i halstabletten samtidigt. Sick of being sick, haha.

Jag har 15 låtar i min spellista nu, och har lyssnat på ca 150 låtar idag, trött på ALLA låtar! Kan dom snart utantill. Ni får gärna säga till om ni hittar nån bra artist!♥

Emma Risbo-Paranoid


Jag bara ÄLSKAR den här versionen av Paranoid. Fint namn har hon ju också,haha.

blä

blä vad dåligt jag mår! Min hals gör ASONT och min näsa är öm av allt papper! Fast jag är inte så trött. Det är skönt! Fast jag låter ganska rolig när jag försöker prata, haha. Typ som om jag grinar och är arg på samma gång, och ibland så bara piper jag. Mamma skrattar åt mig när jag försöker prata, haha.

Nu försöker jag redigera lite bilder, men det är så tråååååkigt! Mke roligare att göra kollage och sånt, haha.♥

14.59

Jag tog en promenad till postlådan och konstaterade att jag nog ska hålla mig inne, haha.

inget kvar

Nu har jag INGA bilder kvar att visa och 9 låtar i min spellista. Sjuk är jag också. Kan inte bli värre!

:V


Jag vet inte om jag laddat upp den här, men den är så söt så om jag har gjort det så får ni se den igen!♥

Ny!

NYTT! :D Gud vad skönt. Jag har varit sååå himla trött på min gamla header, så nu har jag en ny! Har inte ändrat så mke i designen, är fortfarande lite rädd för att jag råkar radera nåt och allt blir konstigt, men nu har jag iallafall fattat hur man lägger in en ny header. Kommentera gärna vad ni tkr om den! :)

(ser ni den inte, klicka på f5)

Bredare

Nu har jag börjat att ändra lite i  min design, Idag kändes nämligen som en bra dag för det, haha.
Jag är jättesjuk, och kan inte prata. Så sitta vid datorn en hel dag kändes rätt bra. Det kan bli lite oreda nu, men förhoppningsvis så ska jag klara ut det. hihi.♥

Sofie


Snodde den från Sofies blogg♥
Mina bilder kommer när jag lagt in dom på datorn! :)

Bild


nu kom bilden :D

Bebis

Det är inte kul att vara förkyld. När jag försöker sjunga så låter jag som en bebis, inget stöd överhuvudtaget, haha. Egentligen så borde jag lägga in en bild nu, men jag orkar inte, haha.

glad

haha, jag är just nu överdrivet glad. fast jag borde inte va så glad. Skitsam, nu är jag det iallafall :D

.

Imagine

Avril lavigne

Jag älskar Avril Lavignes röst.♥

Förkyld

Hejsan hoppsan. Jag är förkyld. Och obeskrivligt trött. Och heeelt nere, på allt. hihi.

Sofie är iallafall den sötaste person som existerar! Vi hade jättekul! :) Nu måste jag kolla på DH, innan jag dör. haha.

trött


jag tror jag är alldeles för trött. Men såhär kul kan man ha med lite brushes.

photoshop.


se så vackert det kan bli när man har riktigt tråkigt. Haha.
Photoshop är kul. Måste kolla på det ordentligt en dag och lära mej allt som jag inte kan. haha konstigt det lät, x)

snö


en shnugg bild på mig och Marie som Olivia tagit.
Det blev inget Karlstad, tåget var inställt såg vi när vi kom dit, så det var bara att knalla hem igen. Fast först så hittade jag ju något jäääätteintressant som jag mååååste ta kort på. Så jag går rätt ut i sön och helt plötsligt har jag snö upp till midjan. INTE KUL! haha. Amanda fick ett gott skratt iallafall.
Imorrn ska jag va med Sofie, ska bli väldigt kul. Vi har alltid så mysigt tillsammans. Nu ska jag försöka få bort mitt halsont.♥

black and white


OMH

Nu bär det snart av till Karlstad med Amanda :) Jag och Amanda var flum igårkväll, och nu har vi kommit på massa roliga ord, haha. Som OMA och OMH. Vad de betyder får ni inte veta. haha.
bilden är från i onsdags eller nåt tror jag!
Have a nice day, cause I'm gonna.♥

Amanda


I love to see you smile.♥

Karlstad


ful bild, ajj knöw.

Imorrn blir det Karlstad med Amanda :D
His absence is everywhere.♥

Utveckling

hehe, satt och kollade genom bloggen, och shit vad man utvecklas. Det är ju ändå bara 4 månader sen jag fotade dom bilderna. Även om jag har uppdaterats lite med en Nikon D5000, haha. Jag vill gärna ha tillbaka min dator nu, med alla mina bilder, haha.

huvudvärkHej! Egentligen skulle jag bloggat för längesen, men så fort jag loggat in på blogg.se så har jag kommit på nåt annat kul som jag ju MÅSTE göra. Men iallafall, idag har jag städat mitt rum. Och så skulle Amanda och Olivia komma hit men jag ställde in för jag hade världens huvudvärk. Sen så la jag mig och kollade på DH, och somnade och sov en timme på kuppen. Nu ska jag ner och göra te.♥

RSS 2.0