Onsdag.

Blogg-app! Som jag har längtat efter denna! <3 (ja jag vet att det va nån dags sedan den kom och jag har sett den, men det är först nu som jag orkat ladda ner den, haha)


väldigt kär/obegripligt ensam

Såg du hur jag kände? Såg du hur jag vände? Märkte du paniken i min blick när jag snurra runt och gick min väg ifrån er, fort så jag slapp se mer? Räckte mer att ana hennes läppar mot din kind.

länk.

jag saknar dig mindre och mindre

- kom hit för jag behöver dig! ♥

Melissa Horn. [LÄNK]

22.02

lyssnar på fin musik och stänger ute allt som kan tänkas såra,

ONSDAG

Sitter här igen och för ett krig mot min dator. Den vill verkligen inte ladda upp bilder!

För de som ville veta så var inte dagen så fin som jag hoppats. Förkylning blandat med sju krävande lektioner är inget jag kan rekommendera(sista lektionen va jag så trött att jag tillochmed skrattade åt mina omogna klasskamraters snuskskämt, vad hände där liksom...?)

Ska nu fortsätta redigera Linas konfirmationsbilder och sedan fortsätta med båtinredningsbilder, blir nog kvar framför datorn ett tag alltså.. :)

tanken har väl snuddat mig, men aldrig aldrig nuddat mig

Jag hatar numer mina dator. Den vill inte ladda upp bilder, jag blir ledsen.
Iallafall, så var jag inte alls tänkt att skriva nåt här, utan jag skulle bara lägga upp en bild. Men eftersom att min dator inte vill riktigt som jag vill så blir det ingen bild. Jag sitter och lyssnar på världens näst bästa duo, Snook (den bästa är Johnossi) och hoppas på en fin dag imorrn. Det skulle behövas på nåt sätt.

--> Lyssna!
OCH bara för att jag känner för att dela med mig av lite mer musik, Lyssna här också!

RSS 2.0