usch

usch och usch och usch och USCH.

Min konfagrupp är... annorlunda. Det är en som pratar HELA tiden. Lite smått irriterande, annars så är den väl rätt rolig, haha.

Imorrn är det Mârten och jag hoppas verkligen att det blir grymt, men ja.
Nu måset jag plugga till prov imorrn, och så håller mamma och jag på att baka också. :D

you are the only exception


Kallt.

Hejsanhejsan. Igår blev det ingen uppdatering på grund av att jag aldrig startade datorn... haha. Iallafall så är jag fruktansvärt trött och så är det svinkallt åt mig, fryser rumpan av mig!
Just nu ska jag egentligen läsa fysik men jag ORKAR INTE så jag sitter invirad i mitt täcke och lyssnar på Muse. Ska duscha snart, för att jag förhoppningsvis blir lite varmare då. Eh.


Måndag.

Skola,
Piano,
Gå med Amanda,

Det va min dag i stora drag. Förövrigt har jag haft en fruktansvärd huvudvärk hela dagen och en jäääätteirriterande lillebror. Och så har jag en miljard läxor också, menmen, så är det.

Nu ska jag dra mig neråt och se om det finns nåt roligt att kika på. ;)

Carpe Diem

För exakt 4 år sen var jag så ovetande om vad som precis vad som hänt, och jag hade ingen aning om hur grym världen kan va mot dig. Ta vara på tiden du har, imorrn kan den va slut. ♥

En gamma bild,

fyra

det är 4 år sen idag. det är svårt att fatta att jag klarat mig utan er i  4 hela år. på nåt vis så går det ju, även fast det kan vara jävligt svårt. om jag kunde så skulle jag ändra allt.

Jag saknar er.

konfirmand

Imorrn så ska jag på min första gudstjänst som konfirmand. Jag har verkligen ingen lust, men tydligen så måste man ju...eh. hehe. Ska iallafall gå. Kom hem för ett tag sen, har varit på släktkalas hos Morbror. Kul men livligt, men två hundar, småkusiner och spotify i bott, haha. Lite smått huvudvärk sådär...

Men nu ska jag sova så jag orkar upp imorrn. Natti! ♥

(söt Sofie från båtsemester)

nytt

Sådärja! Gud va stolt jag är över mig själv nu, hehe. Inte för att jag gjort sådär jättemke men ja, lite förändring iallafall. Vad tycker ni om den?

designadinblogg

Det går faktiskt bättre och bättre med designen. :D Tacka vet jag designadingblogg.se, hehe. Den kommer nog upp imorrn eller nåt sånt.

Juste.. sova var det ja...

HTML

Just nu sitter jag och tragglar med html-koder. DET ÄR SÅ KRÅNGLIGT! Blir helt yr i huvudet av allt. Fast jag är ändå rätt stolt över mig själv som lyckas åstadkomma nånting som liknar en design iallafall. Menmen, får se hur det blir. Just nu är jag sjukt trött och sitter och överlägger med mig själv om jag ska sova eller fortsätta med designen... eh.


hemma

Hemma idag också. Ligger och funderar på när det var som del tre av "Hungerspelen" skulle släppas egentligen? Så det hade jag väl tänkt att kolla på nu. Annars då så kollar jag på Vakna med the voice. Tydligen ska man få höra Dessies låt där om ett tag..... eh.


Och så är jag tänkt att byta teckensnitt men min käääära vän Emma har gjort nån konstig stilmall så jag hittar det inte! Nu är jag ju också html-retard men jg brukar faktiskt hitta det :}
Men ja, vi hörs. :D

Skagern


Tänk vad skönt att bara få försvinna nånstans. ♥

2010-09-23


-

Ledig.
Har Glee-abstinens.
Lyssnar på "Oh darling".
Läser "Saker som aldrig händer".

ORKAR INTE MER.

17.24

set me free and let me go.

är det såna här lägen man ska kunna skriva?

ont

Det är först när man inte kunnat sjunga utan att halsen skriker i några dagar, som man förstår hur mycket man älskar det. ♥

Robyn

Min förkylning blir bara värre och värre. Orkade inte ens prata imorse hos Sofie. Iallafall var det en mysig kväll! Nu ska jag packa, duscha och äta lite, sen kommer Moster och hämtar mig, hur jag nu ska orka det!

förresten så har jag tre nya favoritlåtar. Eller egentligen bara två men ändå. (spotifylänkar)

*host*

ääääntligen fredag. Mycket efterlängtat. Idag har jag hostat, hostat och hostat lite till. Inte alls trevlig förkylning jag har. Nu ska jag packa, vila och trycka i mig alvedon för sen bär det av till Sofie. ♥

övertrött


förkyld, fan också!
Annars då så är det konfamöte imorrn, kul ska det bli! Och orienteringen idag var h.e.m.s.k. hihihohohohöhö. Övertrött är jag också, typ jätteövertrött. Nej men nu är det snart Idol, så puss på er!

NYTT

ÄNTLIGEN fick jag tummen ur och orkade göra en ny header. Är faktiskt rätt nöjd nu...
Ska byta bilder på sidan också, när jag orkar.. haha.

Är även klar på rummet mitt nu. Är sååå nöjd. :D

Nu blire läxläsning och Glee. ♥

2010-09-11


Säby, igen.

Om man lyssnar till sitt hjärta får man tid och ro.

Too high

My.new.love.♥

Rörö


när det blir varma sommardar, kom ihåg mig då! ♥

sail


so talk to me like lovers do.

RSS 2.0