2010

en oförglömlig sommar som jag skulle göra allt för att få uppleva igen,

i taxin, i trappen, i hissen, i hallen, jag faller.

är grymt förvirrad, men vill vill vill ändå, så jävla mycket vill jag.

Första söndagen iår utan söndagsångest! WIHO! (sen att jag har ångest för massa annat, är en helt annan historia)

Bra låt. ♥

-

you rock my world, bigtime.

Hope there's someone who'll take care of me when I die.

Drömmar om förändring, drömmar om allt. Hoppas, väntar, längtar. Förväntan som växer och drömmar som krossas. Viljan som alltid finns, som vill förändra men inte kan. Man kan inte förändra något med viljan.
Nu ska jag sova och hoppas på en bättre morgondag.


söndag

Tjohej. Här var man inte alltför aktiv. Det är så jäkla sjukt mycket att göra hela tiden, jag har inte haft en enda ledig helg sen vecka 2 typ.

Iallafall, igårkväll så hade jag besök som bestod av roliga människor som jag inte träffat på alldeles för länge, bilder kommer nån gång när jag orkar lägga in de på datorn, haha.
Förövrigt så hittade jag en länk till min blogg hos Agnes, så söt! sååååå länk till henne på bloggen på ingående.

(alltså jag skäms verkligen över min design, men tiden finns inte riktigt så ni får liksom nöja er med det här.)
glöm mig inte

onsdag

Att bara släppa allt och göra det man älskar allraallra mest utan att bry sig om hur dum man ser utoch bara ge allt, kan va nåt av det bästa som finns.

Repet idag blev estetflum och sommartider. Men kul vare!

-

I am your destiny calling.

ska bli grymt kul med rep imorrn, har längtat som en tok hela lovet! (bara lite random uppdatering om vad jag har för mig, haha!)

one day I'll fly away, and leave all this to yesterday.

Hejsan!
Mitt liv rullar på och går sjukt fort, men jag klagar inte, för då kommer sommaren fortare (om den kommer överhuvudtaget, massa snö, i MARS! hemskt). Tror inte att jag inte uppdaterat ordentligt på en hel månad? hehehehe.

Jag har sportlov för tillfället och njuter av att bara va ledig. Under helgen va jag med Sofie och Lisa, vi kolla på fiiiiiilm, 4 stycken hann vi glo igenom på ett dygn (Moulin Rouge, A walk to remember, Sweeney Todd, Tusen gånger starkare). Vi hann även äta tacos och skratta galet mycket. Puss på er båda!♥

Fotografering har jag i princip helt lagt på hyllan för tillfället, men jag fotade lite i Spanien, men dom har jag inte ens kollat igenom. Det lilla fotandet som blir sker med telefonen.
Nu ska jag borsta tänderna, och sen dra till Louise! :)

RSS 2.0