NYÅR

Tjohej. Jag har nu läst ut Harry Potter och kan återvända till min blogg, men bara för en kort stund, snart så börjar jag i nästa! Det är bara 1400 sidor kvar, sen är serien slut!! DÅ kommer jag dö och allt det där.

Just nu taggar jag för nyår imorrn, och hoppas att det blir sådär SUPERKUL! Amanda och Sofia och Olivia(?) kommer till mig, så ska vi äta en bit mat och ha roliga timmen. Eller nåt.
Efter dessa något intressanta timmar så ska vi ner till torget, mysigt men kallt.

Jag har tyvärr inga bilder, men det kommer förhoppningsvis en årssammanfattning imorrn, eller dagen efter det! Jag har nämligen bara gjort till April..haha.

Nu ska jag kolla på ett avsnitt av desperate housewives tillsammans med en tekopp. ♥

Tisdag

Oj vad jag är aktiv här hela tiden inte.
Iallafall, idag så kom mina nya älsklingar! Harry Potter-böckerna, 4-7♥♥ Filmerna däremot har fastnat nånstans på vägen, NICHT GUT! För att dämpa min harry-potter-besatthet så sitter jag nu och lyssnar på Hästpojken, och drömmer mig tillbaka till den 15 Juli och festival. Jag saknar det så mycket att det gör ont!

Igår så va jag med Emma, vi kollade på "Harry Potter och de vises sten" (på VHS!) och sen så sov hon här. Det var ruligt. När Emma gått så åkte jag till Charlottenberg, och där hittade jag en realisation på en av mina favoritserier, nämligen Desperate Housewives, så den köpte jag!

När vi kom hem därifrån så var det bara att göra sig iordning igen, och åka till farmor och bli itryckt massor med mat. Känner mig som en uppblåst ballong nu, typ.

Nu ni, har jag inte tid för min käääääääääääära (ironi) dator längre, för boken kallar! Dock har jag redan sett filmen, så jag vet vad som händer, men deeet behöver man inte bry sig om.

bilden är bara för att jag ska ha en bild, den är gammal (som man förhoppningsvis kan förstå, det är INTE äppelblom ute) men jag har för tillfället ingen annan!

-

say goodbye with no sympathy.

God jul!

Ja, jag får väl skriva precis som alla andra idag, GOD JUL!
Just nu så väntas släkten som kommer vid två. Sången i kyrkan gick bra, även fast det var såååååååhär nervöst, haha.

Harry Potter and the order of the Phoenix

Jag har tillbringat halva min dag hos Emma, och vi kollade på Harry Potter och Fenixorden. Jag har nu daaaaaamp för att Harry/Daniel är såhääär snygg och för att *SPOILER för alla som inte läst eller sett den(vilket antagligen inte är många mer än jag men)* Sirius dör. Damp på't eller nåt. Nu ska jag läsa boken, för det har jag inte gjort än, ehhe.

Iallafall, idag var då sista dagen i skolan! Vi kollade på innebandy och fick lite betyg och sånt! Jag är sjukt nöjd med mina betyg och lite förvånad över vissa saker, haha.
När vi slutat så gick jag och Amanda och Johan till Sunday, och där satt vi i två hela timmar och pratade. Kul var det.
Nu ska jag ta mig en dusch och försöka förtränga den HEMSKA film jag just sett, haha.

♥♥♥

-

jag är en naturbegåvning när det gäller att göra knäck, och nu ska jag sova och hoppas på att det blir fredag fort om jag sover riktigt länge.

2010-12-16

Tjohej.
Idag har jag varit på världens bästa humör hela dagen, inga läxor och inga prov kvar!
Efter skolan så drog Sakarias med sig mig och Amanda och Amanda på stan, för att vi skulle hjälpa honom med juklappar till sina föräldrar...haha.
På stan hittade jag Lisa(hon skulle INTE ALLS köpa julklapp till mig) och vi stod och pratade lite om ytterst viktiga saker!

När vi hittat lite julklappasr till Sakarias föräldrar så gick jag och Amanda hem och prata om roliga saker, och sen så gick vi till Församlingshemmet och repade på en låt som vi ska spela i kyrkan på fredag, kuuuligt!

Nu ska jag begrava mig själv i Harry Potter boken och inte titta upp mer förrän jag ska sova! :D

&hearts


Glöm aldrigaldrigaldrig bort att jag älskar er!♥

chaos, has been my friend for quite a while

Åh vad jag verkligen inte vill ha biologiprov imorrn. Så jobbigt, MEN det är trots allt sista provet innan jullov, och det är skönt.
Kollade igenom min blogg igårkväll och..herregud hur jag skrev! Låter som en 8åring eller nåt ju! x)

söndag

Gud vad mycket man hinner med när man går upp i tid..haha.
Gick upp vid 9 imorse, och så gjorde jag lite grejs innan jag gick på gudstjänst (för det är ju såååååå kul att ta konfirmation, men det var iallafall familjegudstjänst så det tog bara 45 minuter!) och direkt jag kom hem så skulle vi till morfars sommarstuga. Så nu känner jag mig mycket nyttig som rört på mig OCH varit ute.
Nu ska jag försöka hitta nån som vill gå på stan med mig, för jag mååååste verkligen köpa de sista juklapparna nu. hehe.


EMMA


Åh, ääääntligen lite nya bilder. Har fotat Emma idag, mycket roligt.
Nu ska jag byta om och sedan ska jag till min käre morbror och träffa släkten, kuligt!
och juste, jag VILL verkligen byta design snart, så det är inte alls omöjligt att det snart kommer en ny..

Fredag imorrn!

Åh äntligen fredag imorrn! Ska bli så skönt så det är inte sant! Denna veckan har jag också klarat av många ångestframkallande saker, så det känns grymt skönt. Nu ska jag lägga mig och låtsas att jag läser engelska, fast egentligen ska jag läsa Harry potter C:

En till gammal favorit, jag LOVAR att det kommer nya bilder efter helgen, för nu ska jag fota!!

mittwoch

Jaha, så var det mitt i veckan ännu en gång. Nu är det bara två veckor kvar i skolan, sjukt skönt!
Mitt liv består mestadels av Harry Potter och läxor, haha. Nu börjar det dock tunna ut, eftersom det inte är så länge kvar! Också det sjukt skönt!

Nu ska jag fortsätta frysa ihjäl, och sen försöka spela lite piano.
en gammal favorit,

felfelfelfelFEL

Okej då, det blev inte alls en så tidig kväll som jag tänkt, eftersom jag hade glömt att vi skulle till Emma idag.. Jag har iallafall läst ut boken, och jag kommer nog att mörda Olivia om hon glömmer fyran imorrn, haha.
Jag kan också säga att jag har en grym söndagsångest! Jobbiiiigt.

Skolarbete

Så var det söndag kväll igen. Imorrn blir det en ny JOBBIG vecka! Tur att det bara är två veckor kvar, annars skulle jag i det närmaste dö tror jag.
Förut så fick jag sms från min moster, som nu sitter på bangkoks flygplats och väntar på att få flyga hem. Saknar dem sjukt mycket, så det ska bli väldigt kul att de kommer hem igen. :D

Annars så har jag varit väldigt duktig idag tycker jag, jag har gjort massa fysik, meteorlogiarbete i so:n och skrivit anteckningar till Kemin. Har även hunnit kolla på två Blue water high avsnitt, jag fullkomligen älskar den serien!
Nu ska jag fortsätta läsa Harry Potter och fången från Azkaban{som förövrigt är en av de skummare böcker jag läst, fattade INGENTING där ett tag..} och sen så ska jag sova tidigt ikväll.
Puss.

en bild som jag tog på Maja igår.

freeeeeeeeeeeedag

Äntligen fredag säger jag bara! Denna veckan har varit väldigt jobbig, och det är otrolig skönt att den är slut, OCH att det bara är två och en halv kvar till jullov.♥
Tyskaprovet gick inte alls så bra som jag hade hoppats på, och nästa vecka har jag ett jobbigt kemiprov som inte kommer att gå bra.. Men det går nog det också.

Imorrn så kommer Maja till mig och då ska vi sjunga lite, (eller rättare sagt; Maja ska sjunga, min röst är fortfarande lite kritisk mot detta) och det ska bli kul!

min fyra månader gamla kusin, Lisa.

GLAD.

Idag är jag gladgladglad, och så sjukt trött. Det är grymt mycket i skolan, och så är det konfan på det! Iallafall, jag är glad för att 4:de advent så ska jag få sjunga i kyrkan, och så ska jag sjunga på julafton! :D SÅ KUL!
Iallafall, imorrn har jag tyskaprov som jag bara inte orkar plugga till för det känns som jag kan det, så jag ska läsa lite Harry Potter istället.
Puss.

RSS 2.0