igen



Amanda igen. :)

amanda


Amanda är vacker♥

Och nu har jag lärt mig Actions i photoshop :D

klockan 2

Hemma:D Ett dygn med en treåring och en sexåring kan vara ganska krävande. Speciellt när treåringen vaknar två och tkr att det är morgon. Det tkr iallafall Samuel, haha. Nu är mina gratissms slut, men mamma ska ladda ikväll, så snart är jag back on track. :) Blir nog att jag lägger mig tidigt idag. Nu ska jag packa upp, sen tänkte jag redigera lite bilder, är heeeeeelefter, haha. Och juste, jag köpte ett nytt objektiv igår :D Har inte riktigt testat det än, men det är ett Sigma 28-105mm. 699 kr. Kunde bara inte hålla mig, haha. Nej nu måste jag gå.

Rock on♥
du är för satans jävla underbar.

.

I only have to think about you and I need to jump around. Hate that I love you so much.♥

looooooov

looooooooooooooooooooooov :D Inte lite skönt! Imorrn ska jag till Moster och småkusiner och sova där, ska bli mysigt :)
Idag hade jag svåra andningsproblem på bilden. Inte bra. haha.
Nu ska jag äta tacos!♥

Klocka



Fråg mig inte vad jag gjort. Bilderna kommer mest i väntan på andra bilder, haha.

"poka"

Nu har jag pluggat klart. Säger vi. Trött på biologi, det är trist!

Skolan idag var bäst! Aldrig skrattat så mke tror jag, förutom att Per "poka" mig och jag ramla. Och Amanda mobba mig. Haha.

I can't let go, but i know I should♥

Biologi

Hejsanhoppsan :) Min blogglust har försvunnit lite, därav den dåliga uppdateringen. Mycket i skolan har vi också.
Var som att lärarna kom på att nu ska vi ge eleverna riktigt mke att göra innan sportlovet. Jag tycker verkligen om att vi ska ha biologiprov på fredag. Jag kan absolut nada. Men that's life, jag ska plugga imorrn, haha. Imorrn är det kör också, och om det var förra gången så kommer det vara astråkigt, men om det är som det  var gången före det så är det jättekul. Blandade känslor alltså. Nu tror jag att det är bäst att jag slutar, för det känns som jag bara svamlar på.
*asg*
Bilden är ett internt skämt, som jag inte ska ta här, haha.♥

23/2-10

Hejsanhoppsan! Här var det längesen man va. Helgen var rätt bra ändå, shoppade massa, bl.a en ny skinnjacka :D Bara väldigt dumt att det är 15 grader kallt så om man skulle gå ut med bara skinnjacka så skulle man frysa rumpan av sig. Eller nåt.

Igår var det nästnäst sista repet. Jag börjar bli mäkta nervös för det nu, jag nästan dör! Och så kan jag inget utantill heller, så det måste jag lära mig! Det blir väl min syssla under lovet, haha. Nu ska jag läsa biologi, prov på fredag... dampannika.
Fast innan biologin blir det te :) Sen ska jag kolla på desperate housewives!
Och nu logga Olivia in, så vi ska nog dampa lite också, haha.

Rock on♥

Du behöver bara visa dig och jag blir knäsvag och vet inte vart jag ska ta vägen

smsa!

nu åker jag snart. Det ska faktiskt inte bli kul alls. Jag hade nästan mycket hellre varit kvar i skolan, menmen. Under helgen måååååååste jag verkligen köpa en kameraväska! Så det ska jag köpa, och förhoppningsvis nåt mer, haha.
Kommer hem natt till måndag. Vill inte. Men så är det.


SMSA ALLA!!! :) Jag svarar direkt ;)
Rock on

glömt

Nu har jag snart packat klart. Det känns absolut som jag glömt något... väskan känns alldeles för tom, jag kommer säkert på vad det är jag glömt halvvägs framme. Så alla som läser nu mååååååste smsa mig imorrn för jag ska sitta i en bil i 5 timmar. Inte kul.

Denna veckan har mitt liv bytt riktning ca 8 gånger, det sliter ut mig helt. Så därför ska jag gå och sova, vi ses nån gång.♥

Osammanhängande

Idag har jag varit på dåligt humör. Och så har jag varit hur glad som helst. Haha, det var kul. Malin skojade med mig så jag hatar henne också. Precis som jag hatar Amanda. Haha. Imorrn blir det Södertälje, som inte är kul alls, förutom att jag slipper eftermiddagen i skolan. Men jag är ju borta heeeeela helgen. H.A.T.A. men det är bara en vecka kvar till sportlov nu. :) Jag tror jag är halvdeprimerad. Ibland är jag, ibland inte. Iallafall så har inte dagen varit den bästa, fast det var ändå ganska kul. Pappa försa sig också, det var roligast av allt, haha. Denna text är osammanhängande men jag är sån i huvet just nu så ni får väl överleva. Eller nåt.

Bajj♥

Melissa horn

igår tröttnade jag på all annan musik på min playlist, så nu är det Melissa Horn som gäller! :)

.

platt fall.

en bild!


Det finns alldeles för mke jag vill diskutera med dig för att jag ska kunna släppa taget. ♥

EN BILD:O! Haha. Ska snart på utvecklingssamtal. Sen ska jag packa lite, för imorrn blir det södertälje, suck.
Rock on♥

Maybe I'm not guessing this time. What if baby I just want you to be mine? It hurts when something beautiful
has to end before it starts. I thought I packed it all but I forgot my heart.♥

My chemical Romance &hearts

ja när man inte har nåt bättre för sig så bloggar man. Här kommer bilderna på min nya underbara tröja!



It hurts when something beautiful has to end before it starts.

Jag är väldigt stolt över mig själv idag(för en gångs skull,haha)! Skolan gick rätt okej, jag bara flyter med liksom, lagt ner det mesta... Och sen när jag kom hem städade jag på mitt rum och gjorde matteläxan som jag faktiskt fattade!! :) Så nu har jag inga läxor! (förutom matte och biologiprovet nästa vecka då, suck.) Jag hade tänkt att slänga in en bild också men jag har inget roligt att visa er just nu. Men snaaaaaart ska ni få se den underbara tröjan jag fick av Amanda igår!:D

Rock on♥

Random



Om man har bloggat sjukt mke, så måste man ju ha med lite bilder också.
Bara randombilder som jag tog nån dag :)

Och antagligen är ni trött på den jävla rosen, men ni kan ju låta bli att titta på den eller nåt ;)

slut

dampbok. Jag har läst ut den. Den var underbar. Nu måste jag göra nåt annat så jag slutar tänka på dampboken. haha.

Tänk om det där är jag

det borde nästan vara förbjudet att bli så inne i en bok att man inte kan sluta läsa. "tänk om det där är jag" läser jag nu. Asbra. Jag har läst 163 sidor sen igår, kan verkligen inte sluta, haha.

känner mig som en trasig skiva, haha.

och juste igen, jag kan inte sluta hyperventilera. haha. jag tror att jag behöver hjälp.

"nån"

och juste, jag dog i skolan idag. Hade damp hela dagen och känner ett stort behov av att döda "nån" :D

you can't see my heart, so just pull the trigger.

Hej. Idag är jag arg. Och jag har gett upp. verkligen,verkligen gett upp nu. Kommer inte hända nåt mer! Jag är arg på Amanda för att hon är söt, haha. Det kan låta konstigt men jag har mina anledningar. Så var det kör idag också. Jag hatar tisdagar. De är så sega, och så är det en hel vecka kvar till måndag, som är min favoritdag(har mina anledningar där också). Plus det så fick vi massa läxor också. Så det tänkte jag göra nu, men först ska jag skicka ett sms till Marie och säga till henne att hon ska svara på mina sms!!! Jaja, vi hörs! :)

rock on, eller nåt.♦

Summit

Jag är less på Summit. Först kom en bild, sen så fick vi vänta flera månader. Sen så släpper dom 20 nya bilder. Sluta spoila oss. haha xD

Happyfaaaaaaaaaaace

Emma är happyface:)

orkar inte blogga idag, skriver imorrn :)

Valentine's day

Valentine's day var bra. Nu ska jah sova. Imorrn är det måndag♥

Amanda

Amanda är fin.♥


Jag älskar dig♥

.

Ibland tror jag att jag har damp. På riktigt. Som nu, haha. xD

Sova

Kan man få lägga sig och sova i två veckor? :) Skulle vara skönt.

tråkigt

Btw så har jag världens tråkigaste liv. Det är astrist.

förvirrad

jag är, precis som Sofie, Förvirrad. Jag har gett upp, tror jag. Hoppas jag. Jobbigt att gå och hoppas. Det är över nu!

Nu är det bara två veckor kvar till sportlov!:) Och efter det så är det tre veckor kvar till showen! JAG LÄNGTAR!♥

Rock on♥

hemma.

hemma! :) Göteborg var väl kul, fast båtmässa är inte det roligaste man jan göra precis. Jag har smsat med Marie hela dagen. Hon behöver glasögon, heeeeelt klart. Imorrn är det alla hjärtans dag, och jag lyckas aldrig ha nån att fira det med, haha. Fast imorrn ska antagligen jag, Olivia, Maria och lite annat roligt fölk på Valentine's day. Ska bli kul! Nu ska jag kolla på DH, sen sova.

Rock on♥

you're beautiful.

musik

och juste, jag upptäckte nu att jag lyssnade på sjukt lite musik förr!

inte för att ni bryr er, men ändå.

Amanda Jenssen.

Hej! Idag är det torsdag, vilket betyder att det är fredag imorrn! Det ska bli himlans gött med helg, fast det blir nog inte Göteborg som planerat ändå. Så då blir det nog bio med dom bästa!:) Imorrn är det skol-sm i basket på sporthallen, så vi slipper halva engelskan och hela tyskan. Vilket gör fredagen mke mer uthärdlig. Iallafall, så har jag varit flumm hela veckan, och ja fortsätter. Och jag lyssnar på Amanda Jenssen, om man har spelat sönder det senaste albumet, kan man ju lika gärna spela sönder det första hon gjorde också. haha. Nu luktar det mat i huset, så jag ska gå ner och kolla vad det blir!


Rock on♥

mcr

min flickr är död. Ingen kollar på mina bilder. Jag fryser och vill sova. My chemical romance är bäst. Och idag har jag bloggat alldeles för mke. Jag ska ge mig, jag lovar. ♥

bound to die


It's so easy to say when I know that you're distant
That I don't care 'bout you att all                                               - Bound to die-Marie Lindberg♥
But as soon as you're near me
there's a feeling that shouldn't be
There after all


again again



jag måste sluta fota rosor. Men jag vill inte.

haha.


you mean too much to me.

barr



Varit på isallen hela dagen. Jag fryser. TEE!! Imorrn får jag äntligen träffa Marie. Jag tror att jag är beroende av henne. Vi hörs.

flummflummflumm!

dagen var bäst, massa grattiskramar, TACK ALLA! Repen var också förjävla kul, Lara var sjuk på första, så jag agera pianist också, det var lite halvjobbig, men kul ändå. Sen var Både Rebecka och Ronja sjuka, så vi hade ingen som sjöng. Då fick jag spela och sjunga samtidigt igen. Lät väl sådär halvbra, haha. Men sen så tröttnade jag på att sjunga, så Daniel sjöng och Lisa spela trummor. Det var så jävla roligt, så jag är helt övertygad om att vi skulle få köra den på showen om vi ville. Och Lisa satte på Kalle Anka- ljud i högtalarna, och då blev det ju inte lättare att hålla masken. Vi körde låten två gånger, jag skratta alltså konstant i 6 minuter. Sen hade jag skrattkramp. Nu lyssnar jag på My chemical Romance och ska snart äta.



ROCK ON♥

glad

Jag borde egentligen inte bli såhär glad, för jag vet att det betyder mer för mig än för dig, men jag är glad ändå!

JAG ÄR GLAD! Nu får det bli måndag, för jag älskar måndagar!:)♥

här ska man skriva nåt intelligent, men det är ju inte jag så.



It's way too easy for me to be myself with you.

Godnatt.



Här är då min nya ring och mitt nya armband. Nu ska jag sova, det har varit en jobbig dag, men ändå vääääldigt kul, p.g.a olika orsaker, haha. Godnatt!♥

Samuel



Tänk dig att den här lilla saken på bilderna springer fram och skriker "du är ful! ful är du!!" till dig. Då har du inte lite svårt att hålla dig för skratt. Småbarn är för söta.

damp

Jo, som att min meningslösa liv inte vore hemskt nog, nu har det blivit nåt fel med min dator, så ALLA MINA BILDER ÄR BORTA. JÄVLA DAMPDATA. Ursäkta, tvungen att få ur mig. Men liksom, minst 7000 bilder som jag inte kommer komma åt förens jag har lämnat in den, som kommer kosta skjortan. Jag tror jag måste ta det lugnt ett tag, så jag inte mördar nån eller nåt.

Happy!

Hejsanhoppsan! Idag är jag glad! Jag är nu 1700 kr rikare, innehavare av väääääldigt fina smycken och übersöta temuggar! :) Kalaset var jättekul, jag älskar att träffa hela tjocka släkten! Speciellt småkusinerna. Dom två minsta är  födda med två veckors mellanrum och så himla söta båda två. Jag försökte fånga båda två på samma bild men det var nästintill omöjligt, om man ville ha skärpa alltså, haha. Idag ska jag va med Amaffa, vi ska på stan och göra annat kul. Och juste, jag hade MVG på engelskaprovet. haha. Bilder kommer på smyckena jag fått! :)

ROCK ON!♥


(känns som jag  lagt ner det där med "fotoblogg" för ett tag, haha.)

hej

hej. jag har damp. hejdå.


(och jag är övertrött och har fått världens finaste ring i födelsedagspresent och imorrn ska jag viga dagen åt att fota.)


You are the perfect birthdaypresent.♥

Okej, förlåt. jag ska ge mig med såna här inlägg. det här var det sista, haha.

Rock on.

ljuset


bilden är ful men jag älskar ljuset.

onsdag


Nikon D5000+ AF-s nikkor 18-55 mm
1/640 s  f/11 ISO 200
Onsdag. Mittwoch. Jag är trött. Och vet inte riktigt vad jag ska göra. Jag tror att jag är beroende av Marie!!♥ Imorrn är det kör så jag missar matten:) Nu ska jag läsa engelska och tyska.


Rock on♥

helgen


Två bilder som jag tagit nu i helgen! :)

Papegojor är finare än duvor.

Benjamin: Så har vi sånna hära brevpapgojor!
Amanda: Är det inte bättre att ha typ brevduvor?
Benjamin: Nej, papegojor är mke finare!

So:n var kul idag. Jag skratta mke när Benjamins grupp hade redovisning. Nu ska jag göra nått vettigare;)

Rock on♥

E eller F#m...?

Okej, jag kanske är ett MVG-barn för provet gick rätt bra. tror jag. jag blev ju sjuk så jag var tvungen att göra det idag istället. Astrid sa iallafall att det såg bra ut, haha. Nu är jag äääääntligen hemma och helt slut är jag. Repen var kul. Kom äntligen nån vart med All these things that I've done. Det lät grymt om jag får säga det själv,haha. Och The Climb flumma vi bort, speciellt Rasmus. Och jag och Lisa diskuterade i 10 minuter om det skulle vara E eller F#m. Tydligen skulle det vara E och SEN F#m, så båda hade rätt, haha. Nu tråkar jag ut er med massa musikprat så nu ska jag göra nåt vettigare. Som att kolla på Desperate housewives. För det är väldigt vettigt. (jag har damp och kommer troligtvis ha det ett tag framöver, därför så konstiga inlägg)

Rock on♥

RSS 2.0