FOTO!

Fotade igår, riktigt kul. Förutom att jag INTE gillar min kamera! Nån som har en nikon d60 som de inte vill ha längre och kan skänka till mej?(A) Här kommer iallafall några bilder jag tog igår!

Denna är faktiskt oredigerad! Den övre alltså! :)











Och juste, skolkortet kom igår, jag ser ut som en APA!

haha.
PussochKram på er! :D

Äntligen!

Hej!
äntligen funkar limewire igen! Jag har redan laddat ner typ 40 låtar, haha. Idag var det hockeymatch, de VANN för en gångs skull! Det var ju lite kul. Fast jag såg typ inte matcherna för jag stog i kiosken, det var också kul! Vad jag känner att jag inte är särskilt intressant nu, haha. Men iallafall, nu är Samuel och Oliver här, så nu ska jag gå och leka med bilar :D
Hejdå på er!

GLADGLADGLAD!

JAG ÄR GLAD! Och otroligt mke överspeeeeeeeeeeeedad. Om exakt 29 dagar är jag påväg till Karlstad med Aud, sminkad som en vampyr :D Den ni! haha. Audrey beställde biljetterna i morse, hon är hemma och är sjuk, så jag ringde henne efter svenskan. Först lurade hon mej och sa att det inte va nån i Karlstad, haha. Fast jag hörde inte riktigt, för heeela skolan hade rast då verka det som, xD Nu ska jag göra tyska! (-.-)

Hejdå!
(Bjuder på en fiiiiin bild :D )

SPÄND!!

Hej! Här sitter jag, eller jag sitter ytterst lite, jag är sååå spänd, imorrn släpps biljetterna till midnattsvisningen till new moon, och jag vet fortfarande inte om det är i Karlstad eller inte! Om det inte är det så dör jag! Så iallafall, så jag är spänd spelar Michael Jackson-Black or white på HÖG volym och hoppar omkring och dansar:D Men det är också kul! Igår började jag läsa twilight på Engelska. Det är inte alls s svårt som jag trodde, :) Nu ska jag sova, för imorrn är en VÄLDIGT BRA DAG! Amanda kommer hem, plus det redan nämda biljettsläppet.

Godnatt!

Louise

Här kommer bilderna jag tog på Louise, jag kan ju säga tt det inte var särskilt svårt att fota henne, för hon är SÅ HIMLA SÖT!!




Visst är hon sjukt söt? :D Ajja, nu ska jag läsa twilight, på engelska :D:D

semester 09

Hej! Usch vad jag är dålig på att blogga men dagarna bara flyger iväg! Jag lovade igår på bilddagboken att fler semester-bilder skulle finnas på bloggen men datorn ville INTE samarbeta med mej igårkväll så de kommer nu istället! :)



Ja, såhär kul kan man ha när man åker bamp :D haha.
Nu ska jag snart publicera bilderna på Louise som jag tog ida, ska bara äta nåt först :D

haha.



Haha, ja det är säkert sant!

Tid

Tiden går. Även när det känns omöjligt. Även när varje sekund tickar förbi likt pulserande blod under ett blåmärke. Tiden går ryckvis, ibland fort ibland sakta, men den går. Till och med för mej

/ Bella swan, New moon

TOVE!


Jag kan inte hjälpa att hon är bäst ikväll också! Hon är så himla BRA ! ja, och nu vet jag inte riktigt vad jag ska skriva, men nu är det snart utröstning så det är bäst jag går ner och kollar, Kram på er :D

redigeringar

Hej! Dåligt bloggande fortfarande, kommer liksom aldrig igång :/ Men ja, är väl bara att forsätta försöka :D Iallafall så har jag börjat redigera bilder på Gimp, och håller på att lära mej hur det funkar... kommer nog ta hundra år men. Här kommer iallafall två bilder jag redigerat :)


höst


nu är det höst, det känns överallt. Men snart blir det jul :)

Överdrivet pigg

Hej ! Nu är klockan 2 och jag är sådär jobbigt pigg efter att man varit trött i två timmar...  Menmen, sova kan man göra när man är död, haha. Men iallafall så tänkte jag att då kan jag ju blogga lite om min dag. Först så vaknade jag, klockan åtta, gick upp och gick till mârten. Jag var inte där så länge, typ två timmar eller nåt men jag köpte en kjol på lindex, te, tesak(?) och tekoppar. Sen när vi kommit hem så kom världenssötasteTuva :D Det var efterlängtat eftersom jag inte träffat dem sedan Simons födelsedagskalas. DET är 4 månader sen... Sen kom Helena, Per, Josefin och Jesper. Jesper var otroligt blöt, haha. Sen åkte dom hem för de skulle till Grumpan :) Sen bar det av till familjen Kihlstadius, där var det mke folk. Det var kul men efter ett tag så ville jag till mârtensplatsen ändå, så dit gick jag fast det var så otroligt tråkigt så jag gick hem så fort jag hittat Emma. Eller ja, hem gick vi ju inte, vi gick till Otto och Thea, Otto är för skön alltså. Han skrek: Jag är mjuk jag är mjuk!!!!!!!!! typ hundra gånger ett tag där, haha. Sen så gick alla hem förutom vi, sist som vanligt. Jaja, vi kom ju hem tillslut iallafall. Nu Blev jag trött så nyu ger jag mej.


Godnatt :)

Tove!



ÅÅÅ vad jag älskar Tove! Hon är så otroligt duktig, jag har gåshud! 1.34 är mitt favoritställe!
Nu ska jag städa mitt rum, sen bär det av till Mârten :D

RSS 2.0