Tuva

Hej! Sitter här och väntar på att vi ska åka till Tuva! Så jag kollar på Idol, och mamma och pappa och simon komemr inte och stör mej hela tiden, haha. Vi ska åka om tjugo minuter ungefär... Ska bli vääääldigt kul att träffa Tuva! Har inte träffat henne på några månader nu..


Haha, nu skrek jag GÅÅÅÅ!! till simon, han lyssna inte.

Men nu måste jag gå! Ha en bra söndag! :)

bytt!

nu har jag bytt teckensnitt! Blev inte jättenöjd, men bättre än det vanliga, ska ladda ner några nya, men inte nu. För nu är klockan snart tolv. Så jag säger godnatt!

teckensnitt

Jag är har tänkt att jag ska byta teckensnitt. Orkar bara inte. Haha. Men nu ska jag göra det, ska bara hitta nåt kul först!


(ser ni inte det nya teckensnittet, klicka på f5)

they say that...

...teenagers scares the living shit out of me,make you care less as long as someone will bleed.
teenagers-my chemical romance
sjukt bra låt! <3

damp.

Emma dampar på att photoshop inte vill funka yesyes

paramore?

ajajaj vad ont det gör i mitt ben!

Hej! Idag är jag så jäkla trött! Och till råga på allt så är det fredag imorrn också! Jag verkligen hatar fredagar!


Nu till nåt roligare! Nån som vet en bra och enkel Paramore-låt? Som man kan sjunga? :) Haha, fick världens lust att anmäla mig med nåt sånt till CentralShow!
Imorrn är det även typ nåt i åmotsfors, som jag och Rebecka ska sjunga på! Kul faktiskt :)


Måste gå nu! Hejdå.

-


En bild på mej!

Och en på Emma!


Båda är helt oredigerade, fler bilder kommer när Emma redigerta dom!
(jag har nämligen inte photoshop)

and I could feel the pressure

Hej! Kom på nu att jag inte bloggade nåt igår, haha! Men iallafall, idag hade jag bad och var tvungen att dyka ner 2 meter, och det är inte bra när man precis varit förkyld! Fick vatten i näsan, och upptäckte att allt i mitt ansikte hänger ihop. För när jag fick vatten i näsan, så gick det upp i ögonen, ner i munnen och ut i öronen. Så det brände nåt så otroligt i min mun så jag visste inte vart jag skulle ta vägen. Ellinor sa att jag inte behövde dyka mer då.

Imorrn är det Central show möte! Det ska bli väldigt kul, för det är verkligen det roligaste som finns! ( att få sjunga och spela alltså, haha.)

Men nu måste jag plugga lite, och även vila lite efter att jag blev helt slut efter mitt dykande!

KRAM!





(rubriken från pressure-paramore)







Och juste, jag och emma fotade igår, bilder kommer sen! :)

NEW MOON!!!

Hej! Var ett tag sen nu. Just nu sitter jag på färjan och väntar på att jag ska komma över på svenskt vatten så att jag kan smsa till Emma! Kommer ta ett tag tror jag...

Tyskland har varit UNDERBART! Köpt massa twilightsaker och te! :) Sen så har jag kommit på att jag vill bli punkare, haha! Nejmen jag har alltid gillat den stilen men alltid varit för mke helylle tjej liksom. Men nu så! haha.


Och till en annan viktig sak! JAG HAR SETT NEW MOON!!! ÅÅÅ den var så underbart helt jävla bäst! Så himla mke bättre än twilight! Jag visste verkligen inte vart jag skulle ta vägen i fredags. Jag ville se filmen igen och igen och igen!  Lite bättre blev det när jag hitta en affär i Tyskland som säljde twilightsaker! Så där gick jag loss och handlade för 23 euro, haha. Har även köpt svart-vit rutiga tights, örhängen i samma, 4 temuggar, en sånhära tegrej och en pin som det står "shit happens" på! Sen här på färjan så fanns det ju då ett internetcafé. Och jag höll på att få abstinensbesvär! Tänk er, du har varit på världens bästa film, så måste du ju liksom få läsa om den, och så har du ingen dator! Jag dog. och jag är fortfarande död. Eller kanske inte. Men nästan.

Men jag är förjäkla trött! Jag var vaken HELA natten efter new moon, och åkte bil. Sen så var jag ju tvungen att vara uppe till kvällen liksom, så när jag gick och la mig så hade inte jag legat i en säng på 40 timmar. DÅ var d et ganska skönt! Sen igår så gick vi upp typ 9 eller nåt, och jag gick och la mej vid elva. Men jag är inte helt återställd än, och är väl inte det förens typ nästa helg eller nåt. 12 inatt kommer vi hem kul! Men nu till en annan kul sak! Om 6 dagar så kommer jag få se New moon igen! Och om 7 dagar så är det första advent, och det är bara 4 veckor kvar i skolan, sen åker vi till branäs. Har inte denna terminen gått ovanligt fort? Om vårterminen går lika fort så går ju jag snart i åttan! haha.

 

Nej nu måste jag nog ge mej, jag tror och hoppas att vi snart är på svenskt vatten!

 

KRAM!


PEPP!

OM EXAKT EN TIMME GÅR TÅGET!!! OH.MY.EDWARD!!!


Jag kunde inte sova igårkväll, jag var jättetrött, men somnade verkligen inte, hmm vad kan det bero på? haha.
Idag hade jag twilighttröjan på mig, alla trodde att den var köpt, haha.

Tänkte bara skriva lite snabbt att jag antagligen inte kommer blogga förens måndag igen för jag ska till Tyskland, så bilder från midnattsvisningen kommer då :) Jag kanske kommer blogga, om det finns nån dator på hotellet.

Men nu måste jag packa det sista!


KRAM!!!



(Kolla, jag har gjort en twilightkategori nu, grattis till mej!)

jag måste verkligen skaffa en twilightkategori...

...kom jag på!


Såhär fint är det på mitt skrivbord nu! :D

Jag har faktiskt packat ända sen jag kom hem! (om det räknas som att packa när man laddar ner musik?haha.)
Iallafall så är det faktiskt bara 24 timmar kvar nu! jag har nog inte riktigt fattat att jag kommer få se New moon imorrn. Blev ännu gladare förut när jag läste att nån som sett den tyckte att den var sämre för att det blåa ljuset som var i twilight inte är i New moon, och det är jag bara glad för, för det är det som jag stör mig mest på i Twilight, haha! Men nu måste jag packa det sista, sen göra lite matte innan jag ska duscha och ta en kopp te!

KRAM!

IMORRN!

IMORRN!IMORRN! Jag ska på midnattsvisningen IMORRN!



Litet dampanfall som jag bara var tvungen att få ur mej! Idag har jag gjort kemiprovet, den var INTE kul! Fast jag hoppas att det gick bra. Nu försöker jag packa, men det gåt inte så bra! Är väääääldigt hyper och har ingen aning vad jag ska ta med...
Men jag får väl försöka lite mer antar jag.

Skriver mer sen tror jag!

KRAM!

twilight

Hej! Idag har jag varit med Emma, vi gjorde tröjorna till torsdag (!!!!!!) Och dom blev skitsnygga :D


Alltså, det är helt sjukt! Vi har liksom räknat dagarna i 110 dagar nu! Och nu kan man räkna timmarna!? haha. Nu ska jag ner och äta. Ha det bra !

KRAM!

Trött.

Hej! Idag är det måndag och jag är skittrött! Jag kunde nästan inte hålla ögonen öppna på svenskan idag, haha.

Imorrn har vi religionsprov, och jag är inte alls nervös, känns som att det kommer gå ganska bra! :) Sen så har jag kemiprov på Onsdag eftersom jag är borta på fredag, känns inte bra alls faktiskt! Så idag har jag då pluggat, fast det gick inte heller så jättebra, haha! Iallafall, idag är det bara TRE DAGAR KVAR!!! Kan inte fatta att jag verkligen sitter på tåget om TRE DAGAR!! Fast jag har massa jag måste göra före, usch och fy!

Och juste, är det nån som läst Stolthet och Fördom? Läser den i svenskan nu nämligen, läst 12 sidor, haha!

Men nu ska jag vila!
KRAM :)

En historia.

När jag var bebis, så var mamma kompis med en som hette Carina, hon fick en dotter samma år som mamma fick mej. Dottern fick heta Ida, och jag Emma. Ida och Emma blev kompisar, redan när det var runt några månader. Sen var de kompisar, fast de bråkade alltid. Emma och Ida blev äldre, slutade bråka och blev bästa kompisar, som pratade i telefon varje kväll i en timme. De sågs jätteofta och blev beroende av varandra (Jag iallafall,haha). Sen fortsatte tiden att gå, och Emma och Ida slutade att umgås. Två gånger på många månader. I fredags träffades dem för första gången på 7 månader (Med ett undantag för några veckor sedan när de sågs en halvtimme).


Jag vet att vår relation inte alltid var helt ömsesidig, men du har varit en viktig person i mitt liv så länge att det är svårt att glömma! Allt som jag minns hos dig, det finns kvar, även om du förändrats, så finns allt kvar! Ville bara att du skulle veta att jag saknar dig, även om du inte saknar mej, så finns jag alltid här för dig. Älskar dig♥

/Emma

Tove och Erik!


Ingen hemlighet att jag älskar Tove, men hon var så jävla bra i fredags! Först nu som jag sett Erik och Toves duett, för jag såg ju inte programmet, Grymma var dem iallafall! Nu måste jag plugga men jag bloggar mer sen. ville bara visa er dessa! :)

Nattbloggning

Hej! ja, jag vet att klockan är över tolv och att jag inte bloggat något idag, men det beror på att jag har haft fullt upp! Direkt när jag vaknade imorse så gick jag ut och fotade lite, men det regna så mke så det var inge kul! Sen var jag tvungen att städa mitt rum. Sen gjorde jag mig i ordning och åkte till min kusin Samuel som fyller 3 imorrn :) Bilder kommer! Sen kom jag hem nu för en halvtimme sen... Iallafall, imorrn ska Simon spela hockey, och jag ska fota hela hans lag. Liiiiiite nervös faktiskt, det är ju kul att få göra något sånt men det känns lite jobbigt att jag ska fota 22 tioåriga pojkar, i ishockeyskydd! haha. Men det går väl det med. Sen måste jag plugga också! Fast det vill jag inte riktigt tänka på just nu! ska sova istället, Godnatt på er!

as the snow flies...

Hej! Överlevt ännu en fredag i skolan, ni kan inte fatta hur himla jobbiga fredagar är!

*kemilabb
*Fysiklabb
*kemi teori
*Matte
LUNCH!
*Engelska
*Tyska
*Bild

Slutar 14.50.
hatar fredagar! Iallafall, när jag slutat gick jag och köpte en twilighttidning, som kom med klick idag! :) Sen så gick jag hem och nu sitter jag och läser i den. Och lyssnar på In the ghetto med Elvis! Vet inte om ni sett videon på Tove som jag lagt in för en vecka sen typ, där sjunger hon den, och den är supermke bättre när hon sjunger den men jag lyssnar ju på spotify och där finns inte Toves version av In the ghetto, haha.


Och om ni vill lyssna på en kille med ootrolig röst, ni som har spotify:Kim – Here Comes The Night - Acoustic Version

Asså, HANS RÖST! <3

Ikväll missar jag Idol igen. Har bett lejla att smsa mej om vilken låt Tove sjunger! Jag ska till Ida ikväll, ska bli grymt kul! :D Sen måste jag läsa massa kemi också. Men det sparar vi lite tkr jag, haha!

Ha en skön fredag kväll! KRAM!



(Rubriken är början på In the ghetto, annars så tror jag faktiskt att det nästan snöar ute, haha!)

bröllopsprovet

Jag är sjuk. Det är inte kul. Det första jag gjorde när jag kom hem igår var att gå och lägga mej och sova, sen så gick jag upp, var vaken ett tag, gick och la mig igen och somnade. Jag vaknade halv 9! Nu läser jag lite och kollar på bröllopsprovet, filmen jag sett början på 3 gånger men aldrig slutet, haha. Så nu ska jag fortsätta kolla :D

KRAM!

onsdag

Hej! Kom precis hem från skolan, har haft världens jobbigaste dag idag! Mår dåligt, är förkyldo pch borde nog egentligen ligga hemma men jag ville inte missa provet och genomgången till idrottsprovet, så jag var där. Provet gick nog ganska bra, hoppas jag... Sen hade jag biologi, och leddjur-inseker, INTE nåt för mej! Jag hatar spindlar och fästingar och löss och allt det där, och det är så himla jobbigt att sitta och läsa om dem pch se bilder. Känns som dom kryper på en, USCH!


Men iallafall, nu när jag kom hem så fick jag se den nya designen :D TACK EMMA! Vad himla söt du är! Älskar dig också Audrey :)

Det är bara 8 dagar kvar!!! Jag kan inte tro att det bara är en vecka och en dag kvar!! haha.


bloggar kanske mer senare,

KRAM!

Hola!

Hej! Jag heter Emma, och har just varit inne och bytt ut Emmas design (Haha, emma och emma!), och ville bara säga en sak.

 

Emma är min bästa vän, och vi har känt varandra sen den 10 Januari 2009. Vi blev bästa kompisar nästan direkt. Hon är en så sjukt go, ärlig, rolig och snäll person, och vi har alltid lika kul tillsammans, men vårat Twilight-freak-beteende (om ni undrar, så var det t.o.m jag som tvingade henne att läsa twilight! haha) och jag vet att jag alltid kan lita på henne. Vi har ungefär samma smak när det gäller allting, filmer, böcker, låtar, band, m.m. (OCH FROSTIES, EMMA! haha). Hoppas du vet att jag alltid finns här för dig Emma. Nu är det åtta dagar kvar, och jag är glad att det är just dig jag ska till Karlstad med, med just dig jag ska se den troligen största filmupplevelsen någonsin, med just dig som jag får uppleva det med. Det är ingen jag hellre vill göra det med.

Vad skulle jag vara utan dig? Troligen en Emma och ingen Audrey, en inte lika twilightgalen person och någon som inte tycker det var alls lika kul att sjunga och en boknörd utan någon som helst person att diskutera böcker med (haha). 

Jag älskar dig Nessa!♥



(Ser ni inte den nya designen, klicka på F5)




ingen kamera

Det blev inget fotande, mamma hade varit så snäll och gömt kameran på nåt bra ställe, så nu får det bli te och dusch istället:D

Klar!

Nu är jag klar :D haha, var inte så jobbigt som jag trodde, nu tänkte jag gå ut och fota. Fast egentligen vill jag inte, jag gillar nämligen inte att fota när det är mörkt, då måste man ju ha blixt, och det gillar inte jag. (Det beror säkert inte alls på att jag aldrig provat ) men om man ska bli bra får man ju öva, så det ska jag göra nu :D ni kaaaaaanske får se nån bild sen.

Tisdag

Okej, jag plugga aldrig igår, haha. Och idag gav Camilla oss väääääärldens läxa, HA HA vad kul, tack Camilla!

Iallafall, imorrn är ju det där omtalade ekonomiprovet, och det känns faktiskt som att det kommer gå ganska bra :) Återkommer om det imorrn, haha.

Nu är dety såhär att jag tkr att alla ska skicka spotifylistor till mej för jag har inget att lyssna på! Men det verkar inte vara nån som vill? Skrivit här på bloggen, på bilddagboken och på facebook men inga svar! haha.

från det ena till det tredje: IDAG ÄR DET BARA 9 DAGAR KVAR! :D Gud vad jag längtar! Fast det visste i nog redan.. eller? haha.


Idag på skolan så hade alla damp på mej för min tröja ( "no boys but vampires" ) Alla tjejer för att dom vill ha den, killarna för att de tkr att den är ful. Eller nåt. Fast jag brukar inte bry mej så mke! haha. Nu måste jag tillbaka till pluggandet, nu är det religion som gäller! kul

KRAM!

10 dagar

jag MÅSTE verkligen plugga, fast jag vill inte... Jag har iallafall fått upp böckerna vilket är ett stooooort framsteg! haha.
Vem kom på den där dumma idén med prov egentligen? Honom skulle jag vilja ha ett ordentligt snack med. hahahaha.


Nu till nåt roligare: TWILIGHT!
Jag kan knappt fatta att det är 10 dagar kvar! Det känns liksom att det var igår som det var 110 dagar kvar, sen jag la upp bilden på bilddagboken när det var 37 dagar kvar, och det är liksom en månad sen.. men om EXAKT 10 DAGAR (!!!) Sitter jag i Karlstad och är så jäkla överspeed så jag inte vet vart jag ska ta vägen.. haha. Nä , nu får jag väl ta och öppna boken också,

KRAM!

spotify

hej! Idag är det söndag och jag har söndagsångest, ont i halsen, påväg att bli förkyld och jäkligt trött! Fast vi hade väldigt kul igårkväll. Vi var uppe till tre, sen var jag som ett levande lik så vi gick och la oss. Amanda skulle prompt ligga i soffan. Fråga mej inte varför! Nu MÅSTE jag egentligen läsa ekonomi för jag har prov på onsdag men jag vill och orkar inte. Mycket roligare att läsa "bara inte du". Och lyssna på musik på spotify. Just det, nu när jag kommer ihåg det: Nån som har en skitbra spotify lista som de vill dela med sig av? :D Vill ha ny musik nämligen, och kommer inte på nån!

KRAM! :D

wild child

Hej! Sitter här med Olivia och Amanda (fast amanda är på toa just nu) och vi har precis sett wild child, haha. Det är sjätte gången för mig på två veckor! Fast det än fortfarande lika bra :) Nu är jag jäkligt trött men tydligen ska vi intne sova nåt inatt, jag kommer dö!

jag bloggar nog mer senare inatt :D

TOVE!!!!



Vaddå grymast i hela Idol? haha.
jag brukar inte få gåshud av musik, vet inte vad det beror på. Men iallafall, jag har gåshud i två minuter när jag hör denna. Så jävla bra är hon!


Ikväll ska jag ha tjejkväll! Amanda, Olivia och Alix kommer hit och äter tacos med mej, för jag är ensam hemma. Mamma och pappa ska till Åke på 40-årskalas!
Det ska bli kul!

bloggar mer senare.

KRAM!

Idol

Ikväll missar jag Idol, för jag ska på twilightkväll hos Emma, det ska bli kul. Men jag hatar att missa Idol xD Ni får smsa mej om vem som åker ut! haha. Om Tove åker ut så ska jag sluta se på Idol! jag lovar!

jag blir mobbad på msn nu! Anton kalla mej efterblivna pluggis, fast det går väl inte riktigt ihop? Så jag blocka han! haha.

Juste, jag lova ju bilder på tröjorna, så här kommer dom:
Gillar dem jättemke! Nu är jag snart klar och ska bege mej till Emma!

KRAM!

sakkis är världens segaste!

Om ni orkar läsa allt så får ni ett gott skratt, haha. Men alla smileysar försvinner så ni får tänka er dom ;)


amanda säger:
Hahaha hej
eeemmasson säger:
hej sakke!   
!Sakarias!  säger:
ohh hejsan!
eeemmasson säger:
Såg du spanskatanten nåt idag då?    
amanda säger:
Nej  
eeemmasson säger:
haha  
amanda säger:
Hahaha jag svarade isället för honom
!Sakarias!  säger:
mm;D
för jag orkade inte
amanda säger:
Hahah han är lat  
Hugge säger:
-.-
!Sakarias!  säger:
tack för svartet
amanda säger:
haha
Hugge säger:
tja sakis xD

amanda säger:
ohh hugo sa något
eeemmasson säger:
ahahaha   ni två är konstiga  
!Sakarias!  säger:
tja
eeemmasson säger:
GZ HUGO!  
Hugge säger:
bara kul  att prata med dig xD

amanda säger:
Fan det är tyska imorrn
!Sakarias!  säger:
;S
tur för emma som har spanska
amanda säger:
emma har tyska
!Sakarias!  säger:
har hon?;O
Hugge säger:
mm
amanda säger:
Hahahahahahaha
Hugge säger:
det viste jag inrte!

eeemmasson säger:
Sakke har problem  
amanda säger:
haha
eeemmasson säger:
Nu la jag in en bild på bdb och skrev moget  
amanda säger:
VAD
eeemmasson säger:
Jag skriver när vi är ENSAMMA   ( det där var en hint till Sakkis och Hugo)

nejdå  
amanda säger:
haha
!Sakarias!  säger:
huh?;D
eeemmasson säger:
Allvarligt, du HAR problem  
!Sakarias!  säger:
vah snackar ni om?;D
amanda säger:
att du är efterbliven
eeemmasson säger:
Precis, men det fattar itne du för du är EFTERBLIVEN!
!Sakarias!  säger:
va?;
amanda säger:
kan du läsa
eeemmasson säger:
Men guuuuuuuud vad seg väll  
!Sakarias!  säger:
va?
amanda säger:

Hugge säger:
lol askarias är efterbliven
eeemmasson säger:
Eller hur  
!Sakarias!  säger:
vad pratar ni om?;P
amanda säger:
Sa ju det
!Sakarias!  säger:
hänger inte med
eeemmasson säger:
DEJ!  '
!Sakarias!  säger:
jaha
eeemmasson säger:
JAG FÅR DAMP PÅ HAN SNART  
!Sakarias!  säger:
vad intressant
eeemmasson säger:

!Sakarias!  säger:
varför det?
amanda säger:
gissa
!Sakarias!  säger:
ehh...
låt mig tänka
....
nej
jag vet inte
eeemmasson säger:


amanda säger:
nej för allt du tänker på är spanska tanten
låt henne va
eeemmasson säger:
hahahaha  
Jag eller spanskatanten?  
amanda säger:
spanska tanten
AJjjjjjjjjjj
!Sakarias!  säger:
asså vad snackar ni om?
amanda säger:
sakarias vi snackar om att du är efterbliven och bara tänker på spanska tanten
!Sakarias!  säger:
spanska tanten <3
eeemmasson säger:
HERRE.GUD. HUR.SEG.FÅR.MAN.BLI

haha  
!Sakarias!  säger:
va?
vaddå seg?
eeemmasson säger:
ja, vad menar jag?  

amanda säger:
Hahaha
sakarias är inte seg
hur kan du säga så
!Sakarias!  säger:
huh? xD
eeemmasson säger:
haha, nu tror han att du gillar honom  
amanda säger:
http://open.spotify.com/artist/0KDuKk6YdEu3hR56HtXmxt
!Sakarias!  säger:
va? vem då?
amanda säger:
lyssna
men dom får damp i slutet
eeemmasson säger:
vad är det för låt?

!Sakarias!  säger:
va?
amanda säger:
en låt som alicia fick av magnus
tyst sakarias
!Sakarias!  säger:
varför?
amanda säger:
för du är seg
eeemmasson säger:
För att du är efter

!Sakarias!  säger:
vaddå då?
amanda säger:
hugo?
!Sakarias!  säger:
Jag har färgat håret!!
eeemmasson säger:
jag har 4 som följer min blogg  
amanda säger:
till ?
eeemmasson säger:
Blont eller?  
!Sakarias!  säger:
ja
eeemmasson säger:
Verkar nästan så  
amanda säger:

eeemmasson säger:
hahahahhahhahhah  
!Sakarias!  säger:
haha
eeemmasson säger:
ofta sx
!Sakarias!  säger:
fattar inte
eeemmasson säger:
*
amanda säger:
sakarias i blont hår  
eeemmasson säger:
Blonda är dumma !


!Sakarias!  säger:
varför?
amanda säger:
för attt...................
eeemmasson säger:
MEN GUUUUUUUUUUUUUUUUUUUD!!!!!!!
amanda säger:
okej hugo är död
!Sakarias!  säger:
är han?;O
amanda säger:
aa
!Sakarias!  säger:
åfan
eeemmasson säger:
japp och sakarias är blond, så blond man kan bli

amanda säger:
HAhaha
!Sakarias!  säger:
vad menar ni?
eeemmasson säger:
Men ärligt, är du blond?  
!Sakarias!  säger:
ja
amanda säger:
okej hahahahaha
eeemmasson säger:
HA HA HA  
amanda säger:
jag kanske skrattar lite imorrn
eeemmasson säger:
Jag kommer dö imorr n
amanda säger:
men det är inte åt dig *host*
eeemmasson säger:
mm, jag också, och det beror INTE på dej!
!Sakarias!  säger:
okey bra
amanda säger:
nu kommer din bror skriva säg!
eeemmasson säger:
*ironi*
haha aa  
amanda säger:
inte kul
!Sakarias!  säger:
va?
eeemmasson säger:
Vf säger du inte typ bara Magnus eller nån?  
amanda säger:
SMART
!Sakarias!  säger:
jag skriver med magnus nu
amanda säger:
jag också
hahaha
eeemmasson säger:
inte jag   Han mobbar mig  
!Sakarias!  säger:
harru träffat magnus?
amanda säger:
Hahah   
han pratar med mig
eeemmasson säger:
jag börjar få ordentliga problem, nej. han bor ju i gbg och han adda mej i söndags  
amanda säger:
nej jag har inte träffat honom
!Sakarias!  säger:
tänkte göra det när vi var i gbg men han skulel bort då
eeemmasson säger:
jaha okej, tänk om han är nån psykogubbe då?  
!Sakarias!  säger:
haha nerrå
amanda säger:
eller så kankse sakarias känner honom och det va han som bjöd in honom
!Sakarias!  säger:
har ju pratat med han i skype
sett honom flera gånger i webcam
amanda säger:
Jag? nej
eeemmasson säger:
jaja  
amanda säger:
det har alicia också gjort
!Sakarias!  säger:
med magnus?;O
amanda säger:
mm
eeemmasson säger:
Har ni gjort tyskan till imorrn?  
!Sakarias!  säger:
nej
amanda säger:
NEJ! fan
eeemmasson säger:
haha  
!Sakarias!  säger:
tänker inte göra dom häller
amanda säger:
smart
eeemmasson säger:
nehepp, då var det klart, sakarias får IG i tyska  
Hugge säger:
xD
!Sakarias!  säger:
va?
amanda säger:
amanda säger:
okej
chattar du med sakarias
- säger:
ja då   hur så?
amanda säger:
haha nej bara undra
- säger:
han e lite speciell  
amanda säger:
Aa han är trög
- säger:
haha   an e nörd   
amanda säger:
japp   
eeemmasson säger:
hahahahahah  
Hugge säger:
lol
amanda säger:
du har färgat håret svart
eeemmasson säger:
SAKARIAS KOMMER ATT FÅ IG I TYSKA. Fattar du nu sakkis?  
amanda säger:

!Sakarias!  säger:
inte rikitkrt
amanda säger:
hugo skrev något
eeemmasson säger:
vem har färgat håret svart?  
amanda säger:
sakarias
!Sakarias!  säger:
inte jag!
amanda säger:
nehe okej
du är blond
!Sakarias!  säger:
ja
amanda säger:
mm'
eeemmasson säger:
hahahahhahahaha  
amanda säger:
kan någon skicka glosorna?
!Sakarias!  säger:
till mig med!
amanda säger:
Emma

eeemmasson säger:
orka  
Tyskan?
amanda säger:
MEN snälla
engelska
eeemmasson säger:
ORKA!!!!!
!Sakarias!  säger:
va?
amanda säger:
snälla
eeemmasson säger:
Det är 21 ord amanda, aldrig i livet  
amanda säger:
snälla
annars bilr jag lika seg som sakarias
eeemmasson säger:
nepp  
för DET går inte xcs
**
amanda säger:
nehe
!Sakarias!  säger:
VA?
amanda säger:

eeemmasson säger:
Nu ska jag göra te, kommer snart   (och nej amanda jag ska inte träffa Cirre  )
amanda säger:
HAha jo
brb ska leta efter glosorna

Årstamördaren

hej! Tänkte att jag skulle skriva lite om en bok jag läst nu i svenskan, Årstamördaren. Nån som läst den? Jag tyckte att den var himla bra! Den handlar om en mördare som är filmberoende och mördar först en tjej som heter Ebba. Hon blev mördad påväg hem från en fest, som var hos Mikaela, henne handlar det också om. Och Henke. Det är han som kommer på att det är Stefan som är mördaren. Boken är väldigt bra för man får läsa från allas synvinklar vilket gör det mycket enklare att förstå :) Rekommenderas! :) Nu håller jag på att läsa "bara inte du" med Katarina von bredow. Borde kanske nämna att jag redan räknat ut ungefär hur det kommer att gå, haha. Och juste, jag lovade bilder på tröjorna, men jag orkar inte lägga upp dem nu, för de ligger på den stora datorn. Dom kommer sen :)

KRAM!

11.25

Ja det är en bra tid att sluta på ;) Iallafall, idag så var idrotten och elevens val inställt för att niorna har dansdag, så prata vi med Camilla och fick dra upp so-passet till direkt efter matten, så vi slutade 11.25 :D Och sen när jag kom hem så hade mina tröjor kommit, så nu sitter jag här och glor som en fåne på dom. Bilder kommer! Nu tror jag att jag ske Wild child en gång till inte femte gången nejnej;) Jag hostar och snörvlar och vill INTE få förkylning men jaja.
Och juste, nån som vill komma hem till mej och kolla på film med mej och Amanda på lördag? :D

KRAM!

The Simpsons


Quizme.se
HA HA! xD Känns som att jag sett det liiiiiite för mycket nu, haha.

Amaffa, Alix och jag!

Hej! Så var skolan igång igen då, kul. Men det är 17 dagar kvar till New moon så bara det kan ju göra att man blir gladare i höstmörkret :) Ja tänkte att jag skulle ladda upp lite bilder för att sammanfatta Oktober men min dator verkar inte tycka om mig, eller det kanske är blogg som inte gillar mig? Jaja, de kommer nån gång! Idag var det en skön dag i skolan, precis som alla måndagar! Först har vi hemkunskap, sen håltimme/lunch och sen Engelska, Svenska och Musik, och så slutar vi efter musiken :D
Sen var det piano då! Gick väldigt bra, nästan klar med River flows in you nu! Ska bara finputsa lite.

Nu sitter jag och lyssnar på New moon soundtracket, bara för att jag inte gillar låtarna egentligen och måste LÄRA mej gilla dem, haha. Fast Lykke lis låt är bra :) Jag fundera ett tagpå vad jag skulle göra utan mitt spotify? Typ dö? haha.
Jag måste egentligen göra matte, för vi har prov på onsdag, pch så har jag engelskaprov imorrn, plus att vi har Ekonomiprov nästa onsdag. såååå kul! eller inte. Fast det är så mycket roligare att chatta med Amaffa och Alix, så  det får det bli!
KRAM!

Oktober

Får bli en lite äldre bild idag, den är från början av Oktober! Jag kom på förut att det är November idag och 18 DAGAR KVAR TILL NEW MOON! :D:D:D:D Men iallafall, nu har vi gjort om på mitt rum (igen) Och jag har fått den nya sängen, den är jättestor. Men den är väldigt skön. Nu saknas bara att rummet i källaren blir klart( -.- ) Så kan LizardZoo repa där! Idag är det moligt ute, och då är det inte kul att fota, haha. Så jag ska snart gå ut med Amanda, så ska vi gå till affären och köpa twilighttidnigen! Och juste, sen ska jag beställa en t-shirt med twilighttryck på från photomic :D:D



/en glad Emma

RSS 2.0