Igen

Jag vill se Eclipse, igen igen igen och igen!!

Jag funderar på att stilla min längtan genom att se New moon (som jag faktiskt bara sett två gånger!!) men får se hur det blir.

new moon

1 2 3 4
U N D E R B A R T.

Eclipsesoundtracket ska bli available NU på spotify!!

You were on a mission

Och juste, det här är världens bästa låt♥

bäst



Eclipse var bäst. Ni som inte såg den igår, se den!
Jacob är så.. ÅH, vad snygg han är, så snygg så att man nästan inte kan andas. Hela familjen Cullen är råsnygga. Speciellt Jasper. Och Alice och Jasper är så sjukt söta. Därav den första bilden. Underbart alltså.♥

jag vill ha dig, och ingen annan.

Eclipse

Jag ska på eclipse ikväll, hastigt och lustigt blev det så. Imorse fick jag se reklamen och fick nåt panikliknande anfall. Så nu ska jag gå, 00.01 inatt börjar den. I'm gonna die, eller nåt. Sjukt pepp. Jag har tillochmed på mig tröjan från New moon, som det står "Team Edward" på framsidan och "Twilight" på baksidan. :}
Jag längtar så!! :D

Iallafall, ha en bäst kväll, ni får höra om filmen imorrn!

Lisa


tack för idag! ♥

Hemma

Hemma. Jag ser ut som en kräfta. Att få sjunga var befriande. Önskar att jag kunde göra det hela dagarna. Önskar att det vore annorlunda.

för mig är du osynlig.

Sång.

Hejhopp! Här var det inte allt för mycket uppdatering inte, och mer lär det inte bli. Vi åker ut med båten ikväll och är ute till söndagkväll. OCH JAG HAR FORTFARANDE INTE BESTÄMT HUR JAG SKA GÖRA IMORRN! -.- Nästan så att jag får panik snart ju!
Iallafall, igår så spela jag The Sims hela dagen. Sen tog jag en tur till min mammalediga sånglärare, så sjöng jag i en timme eller nåt. ÅH vad kul det var! Och så längesen! Iallafall så öva vi inför på söndag, då jag ska sjunga ute i Björknäs. Klockan 18 är det om nån vill komma och titta ;).

Sen var jag tvungen att gå ner till hamnen där min kära mor och far var. Så tittade jag på när dom städa båten och så läste jag hungerspelen (HEMSK bok. Nästan så man blir rädd!)

Idag ska jag packa och sånt och försöka bestäma mig. DEN delen lär nog inte gå så bra men skitsam liksom :D

.-



jag vet vad du håller på med,

The sims

Hejhopp. Jag har fortfarande ingen blogglust, men jag tänkte att man kan ju blogga ändå :D haha. Funderar på att spela lite The sims 2. Har ju 3 men jag tycker det är så tråkigt... hihi.

Och jag har fortfarande världens beslutsångest ang midsommar, men det luuutar liiiiiite mer åt Mangskog. Menmen, få se hur det blir.
Idag har jag gjort absolut ingenting, men man ska göra det nån gång också, annars så blir man ju utsliten, haha.
Nä nu snor jag brorsans dator, och spelar the sims.

..

hjärnan.ur.funktion.

blogglust = 0

Min blogglust existerar inte, överhuvudtaget!

Iallafall, jag har inget att göra imorrn så nåååån som vill hitta på nåt? :D
Orkar inte skriva mer så slänger en bild på söta Lisa. ♥

trött

Jag är så sjukt fruktansvärt trött. Sofie sov här inatt, det var mysigt. Vi somna väl vid ett eller nåt tror jag. Sen så gick vi upp vid åtta för att Sofie ska jobba, så börjar hon vid nio. Direkt hon gick så la jag mig igen och sov till tolv, och det är verkligen inte likt mig. Och så har jag världens huvudvärk. Inte kul. Hoppas att jag inte är påväg att bli sjuk eller nånting.. :S

röd

Jag har bränt mig. Det gör ont. Och det kommer säkert bli värre. Typiskt mig x)

header

Jag håller på med en ny header. Jag blir aldrig nöjd. Men förhoppningsvis så blir jag det nu. Det spörs, jag har iallafall en bra idé! :D

20.22


fin-lisa♥

Lisa

Hejhopp. Lisa åkte nyss härifrån, har haft grymt roligt hela dagen! Och jag har några sjukt fina bilder från idag på både mig och Lisa, men det får ni se imorrn, för nu måste jag fortsätta läsa.
( har jag nämnt att jag läser Män som hatar kvinnor och att jag knappt kan sluta?)

Iallafall, tack för idag Lisa! ♥

i-landsproblem

hm.. jag har ett problem. Jag vill bli brun, men jag tkr verkligen inte om att gå i kortbyxor. Dagens I-landsproblem typ.

Emma #2



Emma


En bild på Emma jag tagit idag.
Va med Emma en stund, så vi fota lite, det var kul. Sen så skulle Emma på nåt möte, så då gick jag ut och gick med Sofie, det var mysigt!

Nu är jag sådär sjukt trött igen så blir nog en tidig kväll. Fler bilder på Emma kommer. Och så tror jag att jag har lite oredigerade på Sofie som jag inte har visat! :)

TRÅK

Jag är trött, fryser och har vääääldigt tråkigt. Men annars är det bra! Haha.
Men jag har ingen aning om vad jag ska göra nu... Låg kvar i sängen rätt länge, sen så duscha jag. Och sen så slog jag ihjäl litetid genom att städa nere i källaren. Jag är ledsen Lisa, men jag slängde din redbull ;) x)


Och juste, igår när jag skulle gå och lägga mig, så fick jag ett sms från Sofie. Hon undra om jag var hemma och om hon fick låna toaletten, haha söt.♥  Och bara för det så får ni se en bild på Sofie, vet inte om jag visat det tidigare men om jag gjort det så får ni se den en gång till helt enkelt!


13.27

Gud så trött jag är. Kom hem vid två igår, och somna nog innan jag lagt ner huvet på kudden... Men kul hade jag! Och jag har inte rört kameran på hela helgen, så det existerar inga bilder what so ever. :D Idag vet jag inte riktigt vad som händer, är ju som sagt himla trött så ska väl sova lite :}

igår.

Hejhopp!

Gårkvällen blev sjukt rolig, även fast regnet öste ner. Först åt jag på the roof, och sen så gick jag ut för att jag skulle kolla på "The guitar gangsters". Där träffa jag Lisa, Louise, Jacob, Albin och Martin.
Sen efter en smärre omväg så gick vi hem till mig. Jag och Lisa gick loss på pianot. Skönsång i allra högsta grad. eh, eller inte.... eftersom både jag och Lisa var ganska övertrötta så försvann skönsången redan vid andra låten eller nåt... sen var det bara skrålande. Men kul hade vi, och det är ju huvudsaken! Sluta iallafall med att alla hade gått hem förutom Lisa. Så spela vi lite till, sen så åkte hon hem.

Synd att jag inte spela in hur vi lät, skulle varit kul att hört. Jag har iallafall ont i halsen så det var nog inte världens finaste, haha.

sommarlov

Sommarlov!♥

och redan ångest.

Sofie

Jag hitta just 3 u.n.d.e.r.b.a.r.a bilder på Sofie, som jag m.å.s.t.e redigera, men det orkar jag inte nu. x)

Imorrn.

Äntligen så är det dagen före skolavlsutningen. Det här året har gått så himla snabbt. När vi börja sjuan så var det liksom.."oj det är sportlov! Oj det är jullov! Oj det är Central show! Ojdå, bara två veckor kvar tills vi slutar." Men ändå, så himla gôtt!♥

Idag var det klasskampsdag, och jag hade väl inte superkul, men det var inte det värsta jag gjort i mitt liv heller. Nu är jag helt slut typ (efter att ha vandrat runt halva stan) så jag ska sova tidigt ikväll. Jag börjar halv åtta imorrn.. :P

EDIT: Jag menar höstlov, men jag skriver ALLTIDALLTIDALLTID fel! Har gjort det ända sen i höstas så.. ja.. x)

Happyface

Jag är happyface idag. Och det är ju ganska roligt :D

Iallafall, städade skåpen idag, alltså skurade, och så rent har inte mitt skåp varit på mångamånga månader.. Men nu är det fint!
Imorrn är det klasskampsdag, och kameran åker med för en gångs skull! Fun :} Skapar några sista minnen från sjuan med klassen.

Appropå det, så hade min gamla skola skolavslutning idag som jag var och kolla på. Fick massa gamla minnen tillbaka. Och vad mycket jag har förändrats på det här året. Förra året vad jag en rädd Sexa, som skulle börja på friskolan till hösten, som varken vågade säga bu eller bä. På scen vågade jag ju stå då men... Blyg var jag, och jag kände nästan inte nån, och ingen kände mig. Det jag antar att jag vill ha sagt är att jag trivs satans bra just där jag är nu. Sen skulle ju en del kunna vara bättre, men bättre än förra året, det är det.

Oj så djupt det blev. Det kan man inte tro när klockan är 10.... Nu ska jag sova, och förhoppningsvis INTE drömma sånadär "roliga" drömmar som jag drömt på sista tiden. ♥

That someone, is you


(ehhe, jag hade lite kul i Photoshop. Ni kan ju bara ignorera mitt alldeles för långa hår och min fina hållning.)

22.04

All I ever wanted was a simple way to get over you.

(oredigerad)

Tisdaaaaaag

Kom precis hem, har varit och klippt mig, och jag är sjukt nöjd! (är alltid nöjd när jag klipper mig där jag klippte mig men ja..) Ni kanske får se en bild, men jag tror inte att jag orkar ta nån.. x)

Idag var det en mysig dag, På SO:n prata vi om hösten, och sluta 20 minuter tidigare, på tyskan så gjorde vi en utvärdering (jag skrev "du är bäst!" till Astrid :D) så vi fick sluta 15 minuter tidigare. Sen vare matte, och det va genomgång på Matteprovet, som jag förövrigt hade 24/25 på! Enda felet var att jag hade glömt utträkning, surt. Sen så hade vi fysik i... 10 minuter ungefär, sen så fick vi sluta. Sen så vare Centriad och alla som inte va med på den fick göra nåt eget. Jag läste i typ en timme, och sen så gick jag och klippte mig!

Inte så krävande dag med andra ord! {:

Imorrn så ska vi ha våran sista matte-lektion för iår, och sen städa skåpen. Sne så ska vi väl göra nåt mer "roligt", men jag tråkar bara ut er x)
Jag är även lite av ett happyface idag, och bara för det så ska jag städa på mitt rum nu!

Puss♥

There is no end, for love like mine.

hejhopp!

Idag har jag inte gjort så jättemke.. Hade en lektion i skolan, sen var det fotboll. Efter det så gick jag ett varv på stan och hitta ett par kortbyxor! Och sen så hade jag min sista pianolektion för iår. Känns gött, behöver vila lite från det känner jag...

Iallafall, fotbollen var rätt trist, men jag satt och prata med Lisa och spana på folk, så det blev rätt kul ändå.
Jag och Lisa har startat en klubb :} Sofie fick va med också, eftersom hon är så söt :D

Haha, jag är lite övertrött och sådär men ni får ha överseende.. x)
Mår faktiskt hyffsat bra idag måste jag säga, nu ska jag med Mamma på Rinnens vårshow, bara för att jag inte har nåt roligare för mig. ♥

Söndag


bild från igår.
Hejsanhoppsan! Här har det inte varit allt för mycket uppdatering under helgen, men jag orkar bara inte, haha.
En vecka kvar till sommarlov, och det är ju lite sjukt, att jag börjar Åttan till hösten liksom..
Iallafall, idag har det inte hänt så mycket, har solat lite. Och sen så jag ut på en kvälsspromenad med Sofie, det var mysigt!♥

Ska strax sova och påbörja sista veckan i skolan. Har en "riktig" dag! Wonderfull typ. :}
Förövrigt så ska jag köpa mig ett par kortbyxor, eftersom jag inte äger några sånna (hemskt, jag vet!)...
Och nu kommer jag inte på så mycket mer att skriva, så jag slutar här. {:

21.19



Hemma

Hemma från Simons kalas i Glava. Ensam hemma, åkte med Farmor och Farfar för jag orkade inte va kvar. Gjorde mig depp, har bara en enda sak i huvet, och det är så jobbigt att jag aldrig kan släppa, jag vet ju att jag måste!

Iallafall så tog jag en del bilder, så dom kommer väl nån gång... Vill hitta på nåt kul ikväll men blir antagligen inte så, så jag får väl sitte här hemma och dö. Eller nåt. Drömma. Om ett liv som skulle kunna varit. Fy fan vad jag hatar det här!♥

Muse


Åh jag vill ha dig.

Now, I've got nothing left to lose, you take your time to choose. I can tell you now without a trace of fear, that my love will be forever.♥

18.58

Så underbar du är. Knappt man kan andas. Jag dör.♥

21.42

Jag hatar när inte internet fungerar. Stora abstinensbesvär då.

Tisdag


Mår så fasansfullt dåligt.

RSS 2.0