överskottsenergi!

Jag har ordentligt med överskottsenergi just nu och vet inte riktigt var jg ska ta vägen... jag vill att pappa ska bära upp mitt nya skrivbord idag men det vill inte han. Iallafall, jag har kommit på en sak! Johan Palm är en otroligt duktig sångare! Jag har alltid gillat honom, inte så som alla andra tjejer i hela sverige som skriker så dom svimmar så fort dom ser honom ( Har aldrig vart sån! ) men gillat honom har jag alltid gjort! Så för ett par dagar sen hittade jag hans album på spotify och jag ÄLSKAR det! Har lyssnat typ hela dagen, rekommenderar jag verkligen! Den heter My antidote.
Nu måste jag gå och försöka övertala pappa en gång till, haha.
Hejdå! :)

tre år.

För tre år sen var det tisdag.

För tre år sen var jag hemma från skolan.

För tre år sen gick jag i fyran.

För tre år sen var allt bra.

För tre år sen åkte Mormor och Thomas till Karlstad.
Dom kom aldrig hem igen.


Jag älskar er.♥

Ultra violas , lila fans, lila fans!

Hej! Dåligt bloggande sista tiden då jag inte haft tid, har tre prov de två veckor som kommer... Iallafall, igår var jag på hockey! Det var faktiskt riktigt kul för i satt i Logen (Pappa har de biljetterna på jobbet) och där är det väldigt lyxigt, haha. jag drack två koppar kaffre och var överspeed hela matchen. Sen så köpte Mamma och Simon en ny cd men "The Wolfpack", Alltså hejaklacken! Vi hade lyssnat igenom hela skivan innan vi kommit ut från parkeringen ( Det skulle kunna betyda att antingen var skivan kort eller så tog det överdrivet lång tid att ta sig ut från parkeringen, i detta fall var det det förstnämnda) Så den hade gått runt typ 6 gågnger innan vi var hemma, och dom är ju inte så jätte oförutsägbara så man kunde texten och melodin redan första gången man hörde den... jag sjöng med, en oktav högre förstås, haha. Idag har vi studiedag, fast jag får inte va hemma hela dagen, klockan tre börjar piano-orkestern. Det ska faktiskt bli riktigt kul! Dirigenten är typ, superknäpp. Sist låg han på golvet. haha. Ajja, nu måste jag gå och duscha,
Hejdå :)

Katarina Von Bredow!

Hej! Idag har jag gått med världens huvudvärk hela dagen inte kul! Och så är det snart slut på batteri i mitt tangentbord, så för varje bokstav jag skriver lyser en röd lampa, det är heller inte kul! Iallafall, idag hade jag piano efter skolan, åde jag och Birgitta fick världens skrattanfall när jag hamna helt fel och det lät skitkul xD Sen så gick jag hem och la mej i soffan. Kolla på simpsons, tänkt att kolla på top model också men det var ju top model australien och det är inte bra, så jag gick upp och la mej sängen och läste. Appropå det så har jag lite damp på Katarina Von Bredows böcker! Det slutar SÅ HIMLA JOBBIGT! jag läste ut "Som om ingenting" jämt nu och då slutar det ju med att hon flyttar med peter Stockholm, och där tar det slut?! Vafan?! Samma sak med alla jag läst av henne. Damp jag får då! Alla hennes böcker är likadana, dom börjar segt men när man läst typ halva så kan man inte sluta sen. När jag läste "Hur kär får man bli" Så blev jag kär i killen där, Adam hette han, haha.  Då blev det ju himla jobbigt när boken var slut... Ajja, för er som gillar att läsa om kärlek och såt så är hennes böcker att rekommendera ör dom är riktigt bra :) Nu börjar det lukta mat i huset här, så nu ska jag gå och äta.

Hejdå! :)

Party in the U.S.A

Hej! Idag har jag spelat massa barn dataspel, typ Pettson och findus... haha. Men alla måste få vara barn nån gång. Sen så har jag även gjort matteläxan (Stolt!) och nu sitter jag och lyssnar på party in the U.S.A med Miley Cyrus, jag gillar inte henne egentligen men den låten är riktigt skön. Imorrn är det skola då, jag har faktiskt ingen söndagsångest alls, tror att det beror på att vi har vääärldens gooaste dag imorrn. Hemkunskap, Engelska, Svenska och Musik. Inte alls lång och inga no-ämnen!! jag måste bara komma ihåg att ta med Dills tröja och ge den till Sill imorrn... men nu babblar jag bara på, så jag säger hejdå nu.


Ha det bäst!

Godmorgon

Godmorgon allihopa! Lite trött idag efter att ha somnat halv tre igår kväll. Men kulhade jag, fast det vet ni ju redan, haha. Nu är det bara två veckor kvar till Mârten :) Usch vad kul det ska bli! Idag blir det läxor, muntligt framträdande i svenskan, matte-läxa och tyska glosor. Blev trött bara jag skrev det. Ligger nog kvar här i sängen en stund till...

Tack!

Idag blev det först resturang och sen hem till oss med Familjen Johansson/ Nilsson :)
Sen blev det dansmatta, Jesper är bäääääääst på det btw.

Och ännu lite senare lite singstar, jag och Josefin vann , för vi är bäst :D
Jespers "hatt" som han inte kan leva utan!

Och sen blev det bara flumm av allting,men kul va det:D
Tack för en underbart kul kväll.
Nu säger jag godnatt :)

haha!

När man spelar high school musical dance för första gången på ett halvår och klarar den svåraste låten och bara missar en, betuder det att man spelat det för mke? xD

Simon, du kan väl spela nåt kul?!

Hej! nu är jag hemma igen. Jag och simon, mamma och Pappa har varit på resturang med Sill, Dill,Helena och Per :) Det har varit kul eftersom vi inte träffat dom på ett par månader nu. Nu har vi barn gått hem och simon och sill ska spela playstation, väääärldens tråkigaste spel: transformers. Det tkr inte jag och Dill om! Nu gick Sill förbi spelet och drog ut sladden, jag och Dill skrattar! haha. Nu ska dom byta spel, jag och dill röstar på high school musical 3 dance men det gör inte simon och Sill, så dom spelar gta vice city stories (?) och det är om möjligt ännu tråkigare, haha. Nu snodde dill min mini-pc och jag sitter här i min ensamhet och bloggar... synd om mej! Bara så att alla vet så är Sill är Jesper och Dill är Josefin xD
Nu så ska jag gå och tvinga simon att byta spel! Så jag får nog roligt att titta på.
Ajja, ha det bra! :)

Simons kompisar

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/1394391/images/2009/dsc_0301-1_53746261.jpg
Jag har en bror, han har två kompisar, som är fullkomligt knäppa! Just nu håller de på att spela in en film tror jag... ajja, orkar inte bry mej om dom riktigt.
Jag är så trött så jag vet inte vart jag ska ta vägen! Har typ inte vart med nån på hela veckan, bara varit hemma och gjort läxor och gått och lagt mig vid nio. Igår var det meningen att jag skulle kolla på reprisen av vma men det orkade jag ju inte ( Det var klockan tolv) för jag var så himla trött. Liiiiiiite irriterande faktiskt. Förövrigt så trivs jag suuuuuuperbra i min nya klass. Nu kom Otto in och sa att jag inte fick se på filmen, jag tror att dom försöker med omvänd psykologi för att de så gärna vill att jag ska kolla på den. Det vill jag inte, haha.
Nu ska jag gå och lägga mej för att förhoppningsvis vara nåt att prata med ikväll!
Godnatt.

bloglovin

Följ min blogg med bloglovin

Hejsan allihopa!

Hej! Nu har jag skaffat en egen blogg. Förut har jag bloggat på thetwilightthing (Förutoch förut, en vecka ungefär men jag kom på att det vore kul att ha en egen blogg) Kolla gärna den också! :)
Här kommer jag blogga om allt och livet i största allmänhet. Jag ska även snart registrera bloggen på bloglovin så kan ni följa mej där!
Hej så länge :)

RSS 2.0