Vampyr.

[bloggpaus]


Hejsan hoppsan lillasyster! Nu har jag inte bloggat på himla länge, p.g.a att min stora dator har damp, vilken inte är den enda som ha damp i den här familjen. jg tillexempel har inte varit normal på hela veckan, haha. annars så rullar väl livet på. Jag har fotat Emma och gör henne till vampyr. Så himla kul. Ni skulle få se dom men dom ligger på dampdatan. I söndags bröt jag ihop totalt, hade alldeles för mke att göra, men nu har jag pratat med Göran och ska inte spela mer jävla bas i den där jävla misguided ghosts. haha. Och när jag gjort det så var det som att allt släppte(HAHA, internt skämt här.) ! Och juste, jag dog i måndags, tisdags,onsdags och idag. fast mest idag. haha.

Det känns som att det här blev lite osammanhängande men that's life. Imorrn är det engelskaprov. Det kommer inte gå bra. Även fast Sofie kallar mig för MVG-barn. Men nu ska jag gå innan det blir ännu värre.

Rock on♥

maria

hejsanhoppsan :) Idag är det fredag, och jag har inte mått så bra. Men nu så ska jag inte tänka mer på det. för nu är det heeeeeeeeeeelg :D


rock on♥

tack maria för att du alltid finns hos mig♥♥♥

-

aldrig känt mig så ensam som jag känner mig nu. mår så jävla dåligt. söker tröst i musiken. lågt gjort av dig. fegt.


och förresten, so what om du tkr att jag är falsk? jag bryr mig inte ett skvatt.


Livet suger, sedan dör man.(Ursäkta mitt lilla inlägg här, de flesta kan ignorera det, men jag var tvungen att få ur mig det. Det som hände förut var droppen.)
that's what I like about you.Kunde inte bestämma vilken jag skulle ta så det fick bli båda! Fast jag gillar det svartvita bättre, den i färg ser överredigared ut, dumma snö.

Rock on♥

streets of london.

Bloggpaus p.g.a av att jag inte varit hemma på tre dagar :) Eller, jag har varit hemma, men jag har kommit hem vid halv åtta, duschat, ätit mat och lagt mig. Har somnat 21.30 tre dagar i rad. haha. kom hem från skolan för en timmes sen, och ska kolla på desperate housewives nu, men te(som jag inte druckit på 4 dagar btw)! Sen ska jag redigera lite bilder jag tog förut, och sen ska jag spela lite bas! :)
Och just det, jag och Sofie repade igår, och jag tror verkligen inte att det existerar nån sötare människa än henne! SÅ himla söt!! Iallafall så lät det jättebra. :D Och  det är bara 8 rep kvar. Jag kommer dö.

Får bli en söt bild på Sofie bara för det. Bilden är från mitten av December.(ISO:n är hur hög som helst, plus att det är JPEG sparat ca 4 gånger. Därav kvalitén).

Rock on♥

&hearts

Livet leker, för att man får göra det man älskar mest i hela världen 275 minuter i veckan :) Fem rep idag, ett imorrn och ett på Onsdag. Nu ska jag lägga mig i sängen och läsa engelska!

Rock on!♥

Sunday

hej! Idag har jag varit på hockey, tror jag har vart på det för mke sista tiden, för jag har börjat känna igen andra lags föräldrar. haha. Och så tkr jag inte att det är så himla långtråkigt längre heller, haha.
Iallafall, idag är det söndag och imorrn är det skola. som jag inte vill. Men jag får fortsätta på min vante! Det ska bli kul:D Sen drar repen igång också. Ska bli kul. Fastän att jag kommer bli så stressad så jag kommer dö den här våren, menmen. Har under helgen tagit cirkus 600 kort, och inte mått bra alls. Alldeles för trött och stressad.

Nu lyssnar jag på satellite heart, och snart blir det pizza!

See ya!♥

Nikon d5000


:D GLADGLADGLAD!

(inte dom bäsa bilderna men jag tog dom första kvällen, nya bättre bilder kommer snart!)

död.

Första dagen i skolan avklarad då. Jag är död. Och så dötrött på min kamera. Men Göran fråga mig idag om jag ville vara kompmusiker på central show, eftersom dom saknade lite pianospelare. Det var ganska kul. Nu blir det Te, täcke och desperate housewives♥

1 år


1 år.
52 veckor.
365 dagar.
Sen orka jag inte räkna längre, men jag och Emma har varit kompisar ett år idag. haha. Som firades med att göra sånt vi gjorde förr. Som att dansa dansmatta och sjunga "Build me up, buttercup" på singstar. Mysigt.


Nu sitter jag här och är lite smått deprimerad för att skolan börjar imorrn. Fast så ska jag inte tänka egentligen, för det kommer bli massa kul den här våren.
-Födelsedag
-Nikon D5000
-Central show
-SATC 2
-Eclipse

Säkert nåt jag glömt men...
Nu ska jag lägga in lite bilder från kameran från igår(Emma och marcus var här, MÅNGA roliga bilder, haha) och sen så är det väl bädtajm.
KRAM

en kilometer.

Ibland blir jag så sur på att jag bor på ett berg och måste gå en kilometer för att kunna fota en solnedgång som syns. Och att det är så kallt så att man inte orkar gå. Damp.

Charlie

Jag gjorde precis en "Charlie Swan" med hårsprayen, haha. Intresseklubben antecknar I know, haha.

cause I'm using you, my little decoy &heartsjag har snöat in på rosor. jag vet. och det kommer fler, haha. Ikväll ska vi till morfar som fyller år, men först Desperate housewives. ♥

(rubriken: Decoy- Paramore)

rosesparamore


Ny paramoreperiod. Det där är från igrkväll och nu på morgonen! haha.

tulpan i snön.Romeo and Juliet

kan ju bara berätta att varje gång jag hör Romeo and Juliet så får jag rysningar för att den påminner så mke om New moon! Nu måste jag snart se den igen!!!

Marry me bella

Hejsan hoppsan lillebror :)
Idag har jag och pappa slängt skräp, och vart till nån elgubbe. Äntligen har vi börjat i källaren! Ska bli sååååå himla kul när det är klart! Nu dricker jag rosa te och lyssnar på musik.

Jag försöker göra en header, för jag är såååå jäkla trött på den jag har nu, gamla, konstigt redigerade bilder som jag har där... så det kommer snart en ny! Förhoppningsvis....

Ha det gôtt! :)

welcome back, I've missed you

branäskollage, knock yourself out! :)

b/wshopping

Sött litet rådjur som jag lyckades fånga på bild i Åmål. Oredigerad

Idag blir det shopping med mamma :) Satt heeeeeeeela kvällen igår med Photoshop, gick inte bra alls, haha.
Ska försöka lite mer ikväll tror jag. Nu blir det Te, sen stan! :)

the best of


mina photoshopskills!


Denna har jag grejsat lite med idag! MOBBA INTE! Vet är det inte ser särskilt bra ut, men man måste ju få träna. Haha. Idag har jag druckit 7 koppar te, och kollat på Desperate Housewives! Nu ska jag äta:)
KRAM

RSS 2.0