&hearts

Jag kan inte längre leva utan dig. Du är bäst, jag älskar dig! ♥

Säby


Where it begin, I can't begin' too knowing.

21.15

Gjort läxor. Varit med Melinda. Packat upp. Trött. Hes. Vill ha TE!! Så nu ska jag göra te. Imorrn har jag bara fyra lektioner, och det är gôtt!

2010-08-27


Rörö.
Nu blire göteborg! ♥

gör det nu, slipp sen.

Idag är jag duktig och har gjort Matteläxan, So-läxan och börjat träna på Tyskaglosorna. Skolnörd ser ni här ja.....men jag brukar alltid tänka att om jag gör det nu så slipper jag ju sen. Funkar alltid. Nästan.. x)

Iallafall, nu ska jag nog ta och äta lite, för det har jag inte gjort sen lunchen. Börjar bli lite småhungrig sådär...
Sen imorrn så är det fredag! Då ska jag med till familjen till Göteborg, ska bli himla mysigt!

Fortfarande ingen bild.

2010-08-25

jag.är.så.trött.på.min.header.!
bara så ni vet, ifall ni också är trötta på den så vet ni nu att det snart kommer en ny, väntar bara på bilderna från Emma.

Iallafall, första "riktiga" skoldagen idag. Jag är helt slut!! Så jobbigt! Men min tyskalärare är bäst och vi ska bara ha en tyskaläxa i veckan!♥

Efter skolan så klippte jag mig, skitsnyggt blev det om jag får säga det själv. Och så kom min dator hem idag också, efter att varit borta sen Januari... Välkommen hem kära dator!

Om jag hade en bild att visa så skulle jag det, men det har jag inte så ni får överleva ändå. Puss!

Säby, Danmark
15.22

Så var man 8E då. Deprimerande att det inte alls känns som man varit borta i 10 veckor. Snarare, en halv dag eller nåt, menmen. Är trött som satan och ska lägga mig och vila nu. :D

8E


Can't anybody find me somebody to love?

Fatta att jag börjar 8E imorrn. 8!!!! HELT sjukt! Fast jag skulle kunna mörda Lisa för att hon just nu gör sin första dag som musikestetare. -.-
Iallafall, nu ska jag vänta på att Amanda ska göra sig klar, så ska vi gå till Bokia och köpa pennskrin. :) Sen vet jag inte riktigt vad som händer. Förkyld tror jag att jag håller på att bli också, eller så är det för att jag hela tiden sjunger med Lea Michele i alla höga toner från Glee soundtracket, either way så har jag ont i halsen.

Danmark


Vill inte att skolan börjar på tisdag. Usch på det. JAG VILL GÅ ESTET! Iallafall, jag drogar "Glee" och på bilden är Skagen.

2010-08-22

vet ingenting längre.

&hearts

Lisa och Sofie är bäst. ♥


(det där med skärpa är en väsentlig sak... :D )

Strand
skagen, danmark.

the last song


timo räisänen är b.ä.s.t. ♥
Kollade på "The last song" förut. SÅ BRA FILM! Och jag tycker faktiskt att det borde vara förbjudet att bli kär i huvudrollen! (Will alltså, inte Ronny ;))  Så underbar. Och usch va hemsk den va. Satt och grina ju! :}

Båtsemester.


Styrsö.

Solnedgång.

Göteborg.

Skagen, Danmark.

Göteborgshjulet.

Skagen, Danmark

Solnedgång-Rörö.
Lite bilder från semestern. Mångamånga fler kommer! :)

-

Sverige.
Danmark var mysigt, men jag gillar Sverige bättre. På tisdag blir det antagligen Hönö, och sen kommer Sofie!!♥

RSS 2.0