I-landsproblem

Jag har ett sjukt stort i-landsproblem. Jag har ju då lov imorrn, och jag vill göra nånting. Dock vet jag ej VAD! Jobbig situation må jag säga. Nejdå men jag vill inte bara sitta hemma helahela lovet, är så sjukt trist! Så, om nån vill hitta på nåt, ni vet var jag finns! Haha.

Tove Styrke.

Det är mycket jobbigt när man VILL lyssna på Tove, och hon bara släppt två låtar.... nån som vet när hon släpper albumet? VILL HA!

Kvällen igår var supermysig, vi pratade om allt och kollade igenom showfilmen.. haha kul det va! Puss på er allihop. ♥

stolt

Just nu känner jag mig mycket stolt. Jag har krattat i två timmar och fått blåsor på händerna, och så har jag plockat ihop på mitt rum. Därför ska jag nu parkera mig i soffan tillsammans med mitt duntäcke i väntan på kvällen när mina 4 favorittjejer kommer! ♥

i min skog....


..finns det inga farliga saker.

ny

Ja, nu har jag då ändrat lite i designen igen, men oooorkade bara inte göra en helt ny...haha.
En ny header är även på ingång. :)

sova

Jag är såååhääär glad över att det är sista dagen innan höstlovet imorrn. Sen så ska jag bara sova i en hel vecka, eller ja förhoppningsvis nåt annat också... men först; SOVA!

OCh det är också vad jag ska göra nu, för tröttare än såhär har jag inte varit på längre.

26/10

JAG ÄR KLAR MED SO:N!!! Så jävla gött. Nu har jga bara massa andra läxor kvar... men det löser sig, haha.
Skolan idag var nästan lika rolig som igår, skrattar så jag får ont i käkarna, men tur är väl det... vore ju himla mycket värre om jag hade tråkigt hela tiden. :D

Nu ska jag fortsätta med min roooooliga tyskaläxa.

Peace out. ♥

Hungerspelen

Nu har jag läst ut hungerspelen, bok ett för andra gången. Det känns tomt när man läser ut en så bra bok, fastän att jag skulle kunna börja läsa tvåan om två sekunder. Det är hemskt att läsa om personer man vet dör, och frustrerande att vänta på saker man vill ska hända.

Iallafall. Idag har jag söndagsångest upphöjt till 1000 och måste göra läxor, men jag tror att jag ska skjuta upp det lite och börja läsa Fatta eld istället, hihi.

Åh, vad jag saknar sommarn, festivalen och alla mysiga grillkvällar med underbara personer. ♥

lördag


Tack, det va snällt sagt.

Hejsanhoppsan. Här var det inte världens bästa uppdatering, men jag skyller på att jag haft fullt upp.
Igår efter skolan så va jag och sjöng lite roliga låtar med världens bästa sånglärare, och sen så kom Emma till mig. Vi va så trötta så det blev ingen film, haha.

Idag så har vi fotat lite, och så har vi varit ute och gått.......3 GÅNGER, för att Emma tappade sin telefon. jagärtrött.com
Iallfall, har tittat på min lärares kommentar till början på mitt arbete på Franska revolutionen och de va jättepositiva så det gjorde mig glad, hihi. Nu ska jag återgå till att frysa,

Pusshej.

SO

Jaha, så hamna man här framför datorn igen. Inte lätt när det svårt, haha. Jag försökte verkligen plugga SO, men det gick inte, så nu sitter jag och lyssnar på nya Glee-låtar. Det kan va kul det med.

fotopromenader

Jag har en kompis, som jag brukar tvinga in till stan bara för att hon ska gå promenader med mig. Utan dessa promenader skulle jag nämligen inte överleva. Hoppas att hon tkr att det är litelite givande hon också...
Iallafall, det är ofta väldigt fint när vi är ute och vandrar, och enstaka tillfällen så brukar jag släpa med mig kameran ut. Ibland kan det så ut lite såhär;


och ibland lite såhär;

och här är då den söööta person som jag tvingar med mig ut, glöm aldrig att jag älskar dig!♥

Måndag

Är på dåligt humör.
Längtar till helgen.
Har ingen blogglust.
Har inga bilder.
Har ingen redigeringslust.
Läxor.
Orkar inte!

en bild på Lisa och Sofie, bara för att jag älskar dom så. ♥

Tempus

Hemma från skola och konfa. Var rätt okej idag faktiskt, nästan bara lek.. haha.
Imorrn har jag engelskaprov vilket betyder att nu ska jag sätta mig och öva tempus av verb. Taggad? svar nej.
När jag har gjort det ska jag kombinera mina fingrar med mina stämband och sjunga något fint, för det har jag gått och längtat efter hela dagen.
Efter skolan imorrn så drar jag till Åmål, det ska bli väldigt mysigt faktiskt. Men uppdateringen blir nog inte... så mke.. haha.
Nä men nu måste jag försöka få nåt gjort i engelskan,
Pusshej. ♥

-

jag får ju inte känna såhär,

Central show. &hearts


jag.är.så.glad.just.nu.
Den där filmen har jag väntat på i över ett halvår, haha.

Fika

Precis kommit hem, har inte varit hemma sen skolan slutade, för jag var nere på Sunday och fikade med Melinda, Henrik, Simon och Oskar. Mysigt var det.
Nu ska jag egentligen plugga en massa, men jag har tappat bort orken, så jag ska duscha och sen så ska jag läsa "Revolt" (!!!!!!!) som kom idag på posten. :D:D:D Happüface är jag. Hoppas verkligen att sista delen är lika bra som de två första. Det vore liksom... underbart, haha.


lillkusin från i somras.

Trött

Ojsan, här var det trist och ouppdaterat. Igår när jag kom hem från konfan så somnade jag och sov i tre timmar och sen så skulle vi tydligen ut och äta. Imorse var jag tvungen att gå upp 9 för jag skulle på högmässa i kyrkan. På grund av detta är jag mycketmycket trött just nu.

Ligger och läser en engelsk bok, som faktiskt är riktigt bra, "Screwed" heter den. Så det ska jag fortsätta med tills.... jag ska sova, haha.

Och nu är mina bilder slut, men det kommer fler snart, jag lovar. :D

Konfa

Om en kvart så går jag hemirån och åker iväg med bussen, och jag vill verkligen inte!! Kommer ju typ... dö! x)
Nu ska jag packa det sista och vänta på att mamma ska komma hem..

HAIR.

Jag och Lisa är bääääst. Tycker jag då. Himla kul har vi haft idag, älskar dig!

Och lisa, denna är till dig. ;) {länk}

REVOLT

Jag har tyskaprov imorrn och jag kan absolut ingenting. Inte bra känner jag då. Och inte orkar jag plugga heller. Fast egentligen så är det inte så svårt, men ändå.
IMORRNIMORRNIMORRN så släpps tredje delen i Hungerspelen-trilogin. Jag är überhappy. Fastän jag inte får den förens om typ en vecka, men ändå. ♥ Och jag har även beställt ettan och tvåan.

Bilden tkr jag är lite småmysig sådär. Från Skagern lite tidigare i höstas.

TRÖTT


Hejsanhoppsan. Idag är jag sååååååååhääääära trött *visar med händerna*. Höll på att somna på tyskan, på fysiken och på engelskan. Haha.
Nu var jag tänkt att skriva nåt roligt och fyndigt, men när man är trött så funkar inte hjärnan som den ska, så jag återkommer senare, ;)

just don't fall recklessly, handlessly in love with me


Tack.

Grym kväll igår, tack alla!
Och tack Louise för igår, det va riktigt kul att prata med dig, hoppas det blir fler gånger! ♥

Idag har det inte hänt särskilt mke, jag började med SO:n just för att jag skulle ha något annat att tänka på. Nu ska jag försöka få med mig Sofie ut, men jag tror inte att det kommer gå, haha.
Bara för att så får ni se en söt bild från i somas. :)

Utveckling



En sak säger jag bara: Tur att man utvecklas! Jag kommer ihåg vad sjukt nöjd jag var med den där bilden... haha.

Ja, det var bara lite sånt kul som jag ägnar mig åt medans jag väntar på att min fot ska bli litelite bättre. Förhoppningsvis.
Hoppas ni har en bra lördagkväll! ♥

Mârten

Mârten igår va kul. Skrattade mkt iallafall, även fast det var fruktansvärt kallt, haha. Träffade mycke roligt fôlk. Haha, alltid lika kul att se ansiktsuttryck på folk när man säger att man är 96:a. Dom ser ut som frågetecken. ;)

Iallafall, snart så bär det av neråt stan. Mysigt. Även fast det regnar.. eh.

lätt

Fysikprovet var lätt. Hoppas att det gick bra! Ikväll blir det mârten, förhoppningsvis så blir det kul. Nu ska jag äta, och sen duscha. Puss.

RSS 2.0