tisdag

Hejsanhoppsan. Idag har det varit en lite smått dryg dag, men på hålen så gick jag och amanda och köpte juklappar, det var müsigt. C:  När skolan slutade så gick jag hem, och nu har jag pluggat....länge. Fick rätt mke gjort iallafall, så det är skönt!
Imorrn blir det fika med mina två favoritpersoner i hela världen, Lisa och Sofie. Ska bli väldigt kul, eftersom jag inte träffat dem på snart 3 veckor! :o

Nu ska jag ta mig en kopp te och fortsätta läsa Harry Potter, fick låna trean idag av Olivia.

2010-11-29

Hejsvejs.
Skolan idag var rätt seg, och rätt jobbig men det gick bra ändå, jag fick gjort endel som jag legat efter med pga att jag varit sjuk, så det var skönt! En annan sak som är väldigt kul, är att veta att det går bra, när man sliter såhär. Fick reda på både fysiken och Amerikanska revolutionen, och det känns väldigt bra!

När jag kom hem så gjorde jag lite läxor, lite till läxor och ännu lite mer. Efter det så var jag på piano, och när det slutade så gick jag på stan och letade efter lite julklappar. Det är verkligen så sjukt svårt!! Har ingen aning vad jag ska köpa till folk...haha.

en gullig bild på min kusin, vars familj är i Thailand. De kommer hem nästa måndag, och jag saknar dem!! ♥

dubbelmoral

eh, jag upptäckte just dubbelmoralen i förra inlägget. Först så vill jag spola fram tiden, och sen så tycker jag att det går för snabbt....
Till mitt försvar så är jag väldigt trött, haha!

Tuva

Tjoflöjt. Denna dag har gått alldeles för fort för min smak.. (med undantag för gudstjänsten, programmet var på 9 SIDOR!!!!!) Efter gudstjänsten så åkte jag med mamma och Simon till Karlstad på födelsedagskalas hos kusinen. Det var väldigtväldigt mysigt och jag hade nog kunnat stanna där mycket längre.. haha.

Just nu så sitter jag och önskar att jag hade en tidsmaskin så att jag kunde ta mig själv 3 veckor fram i tiden. Men ack nej, jag måste genomlida dessa 3 veckor dag för dag :(
Som ni kanske förstår så är jag inte så taggad på skola imorrn, men man måste ju.

det var då denna söta sak vi var och firade, för hon fyllde hela 4 år. Usch så fort det går!

Emma Karlsson=ELAK!!!

Ja, det var då inte jag som skrev det senaste blogginlägget, utan det va Emma. Hon håller nu på att skratta ihjäl sig, och rullar omkring på golvet. Och för att citera hennes Facebook, hon har inte alla hästarna i hagen..... x)

Kyrkan...bra eller inte?

Shit! Kom på nu att jag måste springa hem från Emma! Måste ju till kyrkan imorgon, det är ju första advent så det blir värsta mässan tror jag! Visst är det ju ganska tråkigt men seriöst, finns det något....lugnare ställa att vara på än i kyrkan? Nix. Man blir verkligen helt lugn, och kan tänka mig att det är ännu mysigare på just ADVENT! Det är ju då man har som typ, mysigast hemma (som vi har nu..verkligen asmysigt! nästan så att jag känner för att bjuda hem er så att ni får komma och kolla haha;)) och då borde ju kyrkan, som annars är så lugn och en fridfull plats, vara det optimala stället på advent! Dock känns det som att jag hellre hade varit hemma med några tända ljus och en varm dusch, kanske även en bok, men det är säkert renande för själen att vara i kyrkan också! Haha vad poetisk jag lät nu märkte jag... men det är verkligen så jag känner, och genom att det är min blogg borde jag få skriva vad jag vill, right!?;) Haha puss! Måste hem nu CIAO!

Emma

Hejsansvejsan. Jag sitter hos Emma, och hon ligger och halvsover. Ikväll så har vi kollat gamla mejl (omg söger jag bara!) och haft massa annat kul. T.ex så har hon facerapeat mig, och jag gjort tillbaka, fast jag tror inte att hon sett det senaste jag gjort än... haha.
Förövrigt så gör det sjukt ont i min hals just nu, och det är inte så jätteroligt kan jag säga då. Imorrn så ska jag till kyrkan på högmässa, roligare har man ju faktiskt varit med om, men jag får väl försöka överleva. Efter det så ska jag på födelsedagskalas hos min kusin Tuva, som fyller 4 år. ♥

the more you try to be yourself, the more you become someone else.

Vart är ni? Vart finns ni när jag behöver er?
Jag saknar allt så som det var förut, även fast jag egentligen visste att det skulle bli såhär. Jag kan inte klandra er, för det är klart att det blir så. Att vi glider ifrån varandra, är egentligen bara naturligt.
Ändå så hoppas jag ändå, hoppas att det på nåt vis kan bli som "vanligt" igen.
Jag vet egentligen inte vart jag ville komma med det här. Jag känner mig bara så otroligt ensam utan er, och jag vet att jag inte längre klarar att leva utan er.

Färdigstädat.

Efter flera timmars slitande så är mitt rum äääntligen färdigstädat. Det var jobbigt, eftersom att det brukar va jobbigt nog utan en röst som knappt existerar, feber, värkande hals och värkande huvud, haha. Nu ska jag bara ta det lugnt denna fredagkvällen. Blir ju lite ledsen i ögat när jag läser på Facebook att det är så många som ska ut. JAG VILL OCKSÅ! Fast nä, skulle nog inte va så smart.


Harry Potter

jaha, tråkigt var det här ja. Det därr jag skrev om att städa har ej ännu hänt, eftersom jag ännu en gång hamnade i soffan, stirrandes på The Oprah Winfrey Show. Nu skulle jag faktiskt försöka städa, men jag orkar inte. Sätter mig och läser Harry Potter istället, haha.

en söt bild på min söta kusin.

sjuk


Fortfarande sjukt. Jag var faktiskt påväg till skolan, men jag kolappsa i soffan..
Idag så ska jag bara vila och läsa, och dricka massa te. Om jag blir lite bättre så ska jag försöka städa mitt rum lite också, eftersom det inte gjorts på en längre tid.. eh. Vore iallafall kul om jag kunde få det snyggt till på Söndag...

En vecka

Efter en vecka utan uppdatering så känner jag att det är väl sådags nu kanske.. haha.
Idag är jag så sjukt förkyld och kan inte prata, så jag har suttit vid datorn och varvat photoshop med lite avsnitt av Blue water high, Grey's anatomy och Desperate Housewives.
Jag borde nog inte gå till skolan imorrn heller, men eftersom jag har ett muntligt framträdande i Engelskan så MÅSTE jag gå. Blä på det.

Iallafall, nu har jag massa bilder att visa eftersom jag suttit vid photoshop hela dagen, så det är ju bra. ;)

Lisa


Det här är min mycket snygga vän, Lisa. Bilden är från när hon och jag var i Karlstad på höstlovet...
..och det är är hennes supersnygga väska som jag funderar på att sno.

Och här är en bild på oss två, från när Lisa sov över här och vi hade allmänt kul. Ja jag vet att bilden är grymt snygg!

Och fråga mig inte varför jag skulle skriva detta inlägget, för det vet jag nämligen inte själv, haha.
Men nu vet ni iallafall liiite vad jag sysslar med. ♥

megasuperultrafart

Gud vad jag är duktig på att uppdatera känner jag....not.
iallfall, mitt liv går i supermegaultrafart, och gött är väl det, för då hinner man inte tänka så mycket. ;)

Imorrn åker jag med min familj till Tyskland och jag kommer hem på Söndag. Det ska bli riktigt mysigt.
och jag hoppas verkligen inte att ni sitter här och väntar på en bild, för det kommer det ingen!

poss.

Thailand

Nu sitter jag här och är nöjd över mig själv, för idag har jag gjort alla mina läxor, så att jag inte ska ha riiiktigt lika mycket till veckan. Imorrn är det måndag och jag orkar inte egentligen, men jag går iallafall bara 4 dagar, sen så ska jag till tyskland! Ska bli riktigt roligt, och snart så är det JUL och längtar så jag håller på att dö!

Och för att hoppa från det ena till det tredje så är jag väldigt väldigt avundsjuk på min moster och hennes familj, för dom ska till Thailand i 3 veckor, åker imorrn. Jag skulle verkligen göra vad.som.helst för att kunna åka bort i tre veckor men.... faktiskt lite omöjligt..haha. Iallafall så hoppas jag att dom får riktigtriktigt roligt!

Nu ska jag gå ner och dricka lite juice, för det blev jag helt plötsligt mycket sugen på.

I'm scared to face another day, cause the fear in me just don't go away.

lördag

Här var det inte alls särskilt uppdaterat såg jag nu, eh. Kan ju skylla på att jag har sjukt mycket i skolan just nu, plus konfan och allt annat man ska hinna med, då blir det bloggen som får lida för det ;)
Iallafall så har jag haft en bra vecka, den har verkligen gått sjukt fort! Igår kom Lisa till mig och sov här, det var roligt. Många roliga bilder har jag kan jag säga också, men de ligger kvar i kameran, haha.
Nu ska jag sätta mig med lite läxor.



Canon in D

Jag och min pianolärare har ibland (för det mesta) ganska roliga pianolektioner.
Idag skulle jag då börja spela "Canon on D", och så skulle jag då tala om vilken tonart den spelas i. Tonartsretard som man är, så visste ju inte jag vilken tonart det var(alltså, jag kollade tydligen inte vad låten hette, för då hade det hela underlättat avesvärt!) så vi satt och finurla och skrattade lite åt hur man skulle göra för att räkna ut tonarten.

Vi kom ju då på att låten faktiskt spelas i D. Surprisesurprise när låten heter Canon IN D(!!!!) I know. När vi kommit på detta faktum så kollade vi ju då upp på vad låten hette. Då upptäcker vi att tonarten står i titeln och så skrattar vi åt det i några minuter, sen så börjar jag skratta vid varje höjd not, och så var det med den pianolektionen. Det va ungefär det roligaste som hänt mig idag, annars så har dagen varit rätt tråkig. 6 veckor kvar till Jullov. Suck.

Bättre

Hejhopp! Nu är allt helt plötsligt så himla mycket bättre. Tänk vad det kan bli bättre fort.. haha. Har iallafall precis ätit och nu vet jag inte riktigt vad som händer, ska nog sticka lite så jag blir klar med de där pulsvärmaren nån gång.....eh.

smådepp

Det är nu man ska uppdatera nåt supersmart och ha en supersnygg bild att visa va? Vad synd, för det har inte jag!

Sitter och lyssnar på lite deppmusik samtidigt som jag.... inte mår sådär jättebra, meeeen det blir väl bättre!
Jag är också lite grymt partysugen men har liksom inte orken.. haha. PLUS att Sofie har åkt iväg på Håkan Hellström... x)

Iallafall, nu ska jag gå ner och umgås lite mer med min söta släkt! Puss.

-

If I lost you, would I cry?

Tråkigt

Jag har just nu så jäkla tråkigt. Har varit hos farmor udner dagen och lekt med småkusiner, och nu är jag hemma och "mellanlandar" men eftersom vi inte ska till the roof förens vid 7 så har jag nu inget att göra.. inte särskilt kul, haha.

Glad


just nu är jag sådär fruktansvärt jätteglad! Det känns så underbart skönt. Och imorrn ska jag och världens bästa Lisa till Karlstad. Grymt kul.

Over and out!

Blandat

hejhopp. Nu är det ångest, happyface och förvirring och allt på samma gång! Haha. Iallafall så mår jag inte bra idag, känns som att det bor en mycket hängiven trummis i mitt huvud......


Kratta


Nu har jag krattat så händerna är iskalla och gör sååååå ont! Men fint blir det. Krattandet får iallafall vara klart för idag, nu ska jag göra mig en kopp te och vänta på att Sofie ska simma klart.♥

Autumn



Dagen spenderad med Emma, vi gjorde inte så mycket, men vi hade ganska kul ändå, haha.
Imorrn har jag tvingat Sofie att va med mig eftersom hon ska hjälpa mig med en sak.... :D
Och så ska jag kratta också, så därför sitter jag just nu att laddar iPoden med ny musik, och är arg på Lisa för att hon smittat mig med hennes värmländska... haha.
översta bilden är ful, men den är med mest för att den andra ska ha en kompis.

RSS 2.0